Koğktun mu?Koyktun mu diye devam ettireceksin sandım bi an. xd
Ejderyaaaaaaa. Koğktun mu?
Koğktun mu?Koyktun mu diye devam ettireceksin sandım bi an. xd
Bu mesajla ne demek istediğini gerçekten anlayamadım. Biraz açabilir misin?Luffy g4te Kata'ya 1 tane vurunca kalp krizi geçirecek moda giren adamlar gelmiş kılıç fanları yeaa diye laf sokuyor.
Luffy Kata'ya 1 tane vurunca çok sevinen adamlar bize fan diye laf sokuyor.Daha da açıldığını sanmıyorum ama.Bu mesajla ne demek istediğini gerçekten anlayamadım. Biraz açabilir misin?
Şimdi bu senin düşüncen. Elinde hiçbir veri yok. Ben de diyorum ki; Ryuma, Roger, WB ve Kaido'yu tek başına alır. Sonra Roger'e tek de atar. Bu da benim düşünce olur. Ryuma'yı kılıç ustası yapan ve bu unvanları veren, efsanevi diyen ve One Piece'e ekleyen Oda. Demek ki Oda kılıç seviyor. Benimle ne alakası var?Al işte. Hayır aklınız alıyor mu Garp'ın çoluk çocuğun çelik çomak oyunlarına katılacağına. Sonra sinirlendi oluyor. Vasıfsız Ryuuma nerelere geldi. Bogart da Amiral doğruyor kılıcı var onunda.
İşte sorunda orada.
Konuyu açan arkadaş Ryuuma'nın karşısına Garp'ı koyunca, Ryuuma da uçar işte. Yani herkes istediği gibi yormuyor. Ryuuma vs Akainu olsa gene bu durum olacaktı. Çok değil 3 güncel adam o dönemin soyunu kurutur. Buggy bilinmese onun içinde bu konular açılırdı Roger gemisinden diye. Böyle açıyorlar değişik değişik sonra Ryuuma vs Roger diye başlıyorlar.