Şimdi Zoro haterının biri gelip buna, kimisi iki sene eğitim alıyor kesmek için dese xDUuu paşam ejder kesmiş
Şimdi Zoro haterının biri gelip buna, kimisi iki sene eğitim alıyor kesmek için dese xDUuu paşam ejder kesmiş
Demek 2 senesini veren herkes ejder kesebilirŞimdi Zoro haterının biri gelip buna, kimisi iki sene eğitim alıyor kesmek için dese xD
Çakmasına Luffy + Zoro yarım saat uğraşıyordu.Geçerken havada kesiyor Ryuuma o kadar dönüp bakmıyor bile.Wano'da efsane bu adam.En kötü seri sonu Zoro eder bence.Yani en kötü ihtimalle yonko seviyesi.Ama bence daha fazlası eder.Uuu paşam ejder kesmiş
Biri ejderi yeme derdindeydi yahu Şimdi adamlar ciddiye alıp güçlü bir saldırı atsa teklemicekler miydi sence?Çakmasına Luffy + Zoro yarım saat uğraşıyordu.Geçerken havada kesiyor Ryuuma o kadar dönüp bakmıyor bile.Wano'da efsane bu adam.En kötü seri sonu Zoro eder bence.Yani en kötü ihtimalle yonko seviyesi.Ama bence daha fazlası eder.
Canlı canlı mı yiyecek öldürmek istiyorlardı o kadar kolay olmadı zor dizginlediler falan sonra öldürdüler.Birde bu çakmanın çakması bile olabilir ona rağmen.Biri ejderi yeme derdindeydi yahu Şimdi adamlar ciddiye alıp güçlü bir saldırı atsa teklemicekler miydi sence?
O dönemin şartları bilinmeden şu veriler çok değersiz.Canlı canlı mı yiyecek öldürmek istiyorlardı o kadar kolay olmadı zor dizginlediler falan sonra öldürdüler.Birde bu çakmanın çakması bile olabilir ona rağmen.
Onun dışında dönemin en iyi kılıç ustasına tek atıyor Ryuuma.Hani Mihawk olmasın Vista de onun gibi bir adamı tekleyip geçiyor.Bunu Mihawk bile yapmadı şu anda.