Ha tamamdır. Gerçi şöyle bir bakarsak Garp ne kadar güçlü olursa olsun pek başa çıkamamış gibi.Önceki çeviride Garp san bile başa çıkamaz sonucta Roger diye bir çeviri vardı. O yüzden öyle dedim.
Ha tamamdır. Gerçi şöyle bir bakarsak Garp ne kadar güçlü olursa olsun pek başa çıkamamış gibi.Önceki çeviride Garp san bile başa çıkamaz sonucta Roger diye bir çeviri vardı. O yüzden öyle dedim.
Ryuma Wano'nun Tanrısı değil yalnız. Herif dünyayı gezmiş.Bu animede oldu. Mangada, Garp'ın o tayfaya bir hareketi yok.
"Sözde" bu mantıkla Ryuuma ile ilgili her şey "sözde" zaten. Sıfır aksiyon Garp, yazar tarafından SBS'lerde Roger ve WB ile beraber besin zincirinin tepesine konmuş birisi. Mangada da yazdığı söylemlerle bu ikisi ile beraber anılıyor ismi. Üstüne üstlük Rocks'un dağılmasında en önemli paylardan birine sahip ... Ryuuma ile ilgili olan her şeyden çok çok çok daha az "sözde" .
Beyazsakal'ı zaman atlaması öncesi Luffy'de etkiliyordu. Birisini etkilemek her zaman güçten geçmiyor ki. Karakter diye bir şey var.
?? Ben niye böyle bir şey hatırlamıyorum ??
Seninki değil o kesin Bu kadar yanlı ve apır sapır yorum mu olur yav
-----------------
Sengoku gibi Wano'nun belki de Ryuuma'dan sonraki en önemli ismi Sengoku'nun 9 adamı/korumasının güç seviyelerine ve Kaido'nun ülkeye gelmesi ile ele geçirmesinin bir oluşuna bakarsak eğer. Wano ülkesinin çok da matah çıkmadığını anlamak gerek. Coğrafi koşullar sebebiyle korunaklıymış ülke ... Öyle müthiş samuraylar, ninjalar vs göremedik daha.
Nitekim, Ryuuma'nın buranın tanrısı olması, genel dünya adına net bir konum vermiyor. Bu Enel'in Skypea için Tanrı olup, yeni dünyada bir halt olmayışı gibi bir şey. Ancak tabi Ryuuma çok daha güçlüdür. Ancak bu onu hemen OP'nin besin zincirinin tepesindeki 3-4 adamdan biriyle kıyaslanacak hale getirmez.
Eccük akıl, eccük mantık.
Yemek var yersen, yol var gidersen, kılıç var koklarsan kardeş! Daha ne istiyon? :SOha. Yüzünü bile görmediğimiz bir karakterin vs'si üzerine 65 sayfa mı tartışılmış lan? Olm neyi biliyorsunuz da neyi tartıştınız bu kadar? :/ Argüman mı var ortada?
Var Raydenciğim, ilk sayfayı bi oku derimOha. Yüzünü bile görmediğimiz bir karakterin vs'si üzerine 65 sayfa mı tartışılmış lan? Olm neyi biliyorsunuz da neyi tartıştınız bu kadar? :/ Argüman mı var ortada?
Germa nasıl Oden'den daha efsane? Oden boy boy gazetelere çıkıyor Yeni Dünya'da, Germa Kuzey çöplüğünde anılan çizgi film karakterleri. Üstüne Germa bir krallığın başında, Sabo'nun kardeşini başa getirsen o da çıkar politik sebeplerden.Germa da Oden'den daha efsane. Kim Oden'den daha güçlüdürler diyor?
Yine netlik yok ya. :/ Ha fikrin nedir dersen Ryuma, Garp'tan zayıf çıkmaz diyorum. Fazlası çıkabilir ama azı çıkamaz. (Gerçi daha güçlü çıkması da bana göre zor ama anladınız işte :/)Var Raydenciğim, ilk sayfayı bi oku derim
Ryuma’nın Wano dışına çıktığı kesin. Yani olabilir diye bir şey yok. Adam zaten Kral unvanını dışarıda almış. Wano da ise Kılıç tanrısı olarak biliniyorÖnceki çeviride Garp san bile başa çıkamaz sonucta Roger diye bir çeviri vardı. O yüzden öyle dedim.
@Roronoa Zoro
Bu Wano'nun izole olması sandığımızdan daha önemli. O yüzden çıkmamış olabioir gibi duruyor. Oden bile WB sayesinde çıkmış.
Bildirim gelmedi, yeni gördüm.@Roronoa Zoro
Bu Wano'nun izole olması sandığımızdan daha önemli. O yüzden çıkmamış olabioir gibi duruyor. Oden bile WB sayesinde çıkmış.