Adamın köyünü kutsallara ve korsanlara karşı yenilmeden ölene kadar koruduğu ortaya çıkınca cuk oturmuş oldu benceSeçenekler efsane yalnız köyünden değilmişcesine
Adamın köyünü kutsallara ve korsanlara karşı yenilmeden ölene kadar koruduğu ortaya çıkınca cuk oturmuş oldu benceSeçenekler efsane yalnız köyünden değilmişcesine
Ulan kahkaha attım günüm neşelendi bu nedir ya
Bence de. Güzel bulmuşsun. Ryuma alır bu arada. GarpAdamın köyünü kutsallara ve korsanlara karşı yenilmeden ölene kadar koruduğu ortaya çıkınca cuk oturmuş oldu bence
Ryuuma Roger'a tek mi atacak?Roger'a kaç kere vurmuştur Allah bilir Garp, adam gitti Korsanlar Kralı oldu. Ryuuma Dünya Hükümeti'ni öyle bir korkutmuş ki yüzyıllar sonra bile Wano'ya amiral yollamaktan çekiniyorlar. Herif gelene geçene koymuş, öyle 500'lük adamları vurdum, kalkamadı havasında da değil, öyle alçak gönüllü ki gençliğinde kendini arayıp durmuş.
Kendi çağındaki düşmanın gözünün önünde Korsanlar Kralı olsun, üstüne herif gidip teslim olup yakalansın, üstüne Garp yakaladı diye ekmeğini ye, üstüne fanları Kral avcısı Garp desin, üzücüİkisi de tekçi.
Ama cevap, Kral Avcısı Garp. O kılıcı kırar.
Bunu nasıl çıkardın gerçekten merak ediyorumRyuuma Roger'a tek mi atacak?
Döneminin zirvesi ise bugün yaşasa gene zirvedir. Bir de bu adam wanodan çıkmış dünyayı dolanmış tek başına. Gene indiren çıkmamış. Dikkat TEK BAŞINAYKEN. Koca denizciler bu adamı tanımıyor mu?Denizciler Yonkolar'ın da adalarına adam yollamıyor tehlikelidir diye. En kötü Yonko kafasında bir adamdır diye düşünüyorum, bu serinin zirvesi olduğunu kanıtlamaz ama.
Garp Roger'a kaç kere vurmuştur kim bilir diyorsun da. Tek atacak hali yok zaten, Roger'a Kaido da tek atamaz Ryuuma da.Bunu nasıl çıkardın gerçekten merak ediyorum
-1Ryuma serinin onaylanmış zirvesidir. Adam kendi döneminde tek bir ülkeyi tüm korsanlar ve kutsalların kuklası amirallere karşı bile savunmuş ve içeri sokmamış. Yetmemiş hepsinin üzerinde güce ulaşmış. Yetmemiş çok kısa sürede hepsinin işini bitirebiliyormuş. Adama amiral gönderiyorsun herif tek atıp geri şutluyor. Denizcileri öyle bir korkutmuş ki adamlar, Ryuma öleli 100lerce yıl olmasına rağmen hala wanodan korkuyor Risk almayalım diyorlar
Seride böyle bir karakter var mı?