Özellikle şu kısım forumda gördüğüm en doğru yorum reis.
Sen Mihawk'ı severdin yahu, ne oldu sana forumdan uzaktayken?
Özellikle şu kısım forumda gördüğüm en doğru yorum reis.
Mihawk > ShanksBenim kendi fikrimdir katılmaya bilirsiniz
Bence shanks heyecanın peşinde ve eski kaptanı olan rogerın büyüsüne kendını kaptırmıs bı adam öylekı shanks 2 koluyla korsanlar kralı cok rahat olmasada elde edebıleceyı bı mevkıydı o makama yukselmek ıstememesının tek nedenı luffynın 400 bölumde ussopa soyledıklerı yada baska bı roger ıstıyor olmasından kaynaklanıyor. bazı arkadaslar shanksın beyazbıyık gemısıne cıktıgında tayfanın yarısını bıle bayıltamadıgını soyluyo ve ekleyerek beyazbıyıgın shanks a gucunun tamamını kullandın dedıyını. beyazbıyık boyle dusunebılr soyleyede bılır ama shanks bu sözler karsısında sadece güldü bütün one piece izleyenlere soruyorum o gemıye cıkısta shanksta olan havayı baska kimde gördünüz. kırmızı saclıda kral hakısı var buna butun kalbımle inanıyorum. Mihawk shanks a rakip gösterilecek bı adam deyıl. Forever shanks
(KATILMAYA BİLİRSİNİZ) Ayrıca tesekkurler smoker calısmalarının devamını dıliyorum
Doğru yoldaydın çabuk çıkmışsın.15 yaşındaydım galiba burada xD okumaya çalışırken kör oldum xD
Hâlâ seviyorum ya, ikisini de severim ama Mihawkçılar ve amiralciler çok üzerine oynuyor Shanks'ın. Savunmak gerekiyor kralı.Sen Mihawk'ı severdin yahu, ne oldu sana forumdan uzaktayken?
Mihawk > Shanks
Shanks olayı bitti ya artık. Sıfır heyecan. Fazla uzattı.Doğru yoldaydın çabuk çıkmışsın.
Garling ve Gorosei savunur la onu sana gerek yok.Hâlâ seviyorum ya, ikisini de severim ama Mihawkçılar ve amiralciler çok üzerine oynuyor Shanks'ın. Savunmak gerekiyor kralı.
(KATILMAYA BİLİRSİNİZ)
Şu kısmın verdiği huzur bambaşka ya içim ısındı valla sondaki gülücük huzura ermiş hissettirdiONE PİECE için bekledıyın ve istediyim en güzel final
Görüyorsun işte @Mihawk, Kizaru gibi ışınlanıyor amiralciler. Adam iyi ki bir korkuttu Akainu'yu MF'de, bu kadar da kin tutmazsın içinde.Garling ve Gorosei savunur la onu sana gerek yok.