Garling’den dolayı torpilli çıkarsa @Sephiroth
Ne tatlı yorumlar atıyon be redTamamen kendi fikirlerimi yazmak istedim shanks hakında.
Bence luffynın son ve en zor savası shanksla olacak finalın boyle olacagını tahmın edıyorum.
shanks mihawk a rakiip olarak gormuyorum cunkı mihawkla kıyaslanamıyacak kadar guclu oldugunu düsünuyorum tek kolu olmasına ragmen. bunun nedenlerı var tabı kendı kafamda.
Luffy ve tayfası vs shanks ve tayfası. ONE PİECE için bekledıyın ve istediyim en güzel final
Forever shanks
Beyazbıyık epey güç kaybedecek gibi yanı sıra Karasakal'ı 2 ye bölüp 5 le çarpabilecek en ideal adam Shanks (nede olsa şeytan meyvesi yok adamda orjinal) Mihawk'ın fazla sorun yaratacağını düşünmüyorum Zoro elbet bir gün onunda ifadesini alacaktır.
shanks ta oda'nın göstermek istemediği değişik bir şeytanlık var bence
15 yaşındaydım galiba burada xD okumaya çalışırken kör oldum xDNe tatlı yorumlar atıyon be red
Genç delikanlı redin fikirleri, analizleri, zevkleri>>>>> güncel yaşlı red15 yaşındaydım galiba burada xD okumaya çalışırken kör oldum xD
Prime Red i kaçırmışızNe tatlı yorumlar atıyon be red
Shanks'a laf yok, severim kendisini. Akıllı ve güçlü birisi, sınırını bilen insan her zaman güçlü olmuştur.
Özellikle şu kısım forumda gördüğüm en doğru yorum reis.shanks mihawk a rakiip olarak gormuyorum cunkı mihawkla kıyaslanamıyacak kadar guclu oldugunu düsünuyorum tek kolu olmasına ragmen
Roger'a dokunuyor işin ucu. Dikkatli ol reis. msmdmdmd
15 yaşındaydım galiba burada xD okumaya çalışırken kör oldum xD
2023 model redle yetincez artıkPrime Red i kaçırmışız