Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 380 83.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 75 16.5%

• Kullanılan toplam oy
    455
Roger hastalığı yüzünden teslim olmadımı zaten Wb dede aynı durum ama Roger acıya dayanamıp teslim oldu Wb hala yaşıyor bu durumda Wb le roger arasında fark yok demektir. Ayriyetten 2. adamlara bakarsak rayleigh ve marco , karakral kizaruyu sadece oyalarken marco kizarunun ağzına ..... yani. Bide şu anda marco tecrübesiz olarak görürsek Bence Wb korsanları daha güçlüdür diyorum...
sen bu yorumda ciddimisn :D rogerın hastalıgı ölümcül...roger haric kim yakalansa 200 kere helvası yenmişti...adam o haliyle hasta hasta ,grand line ve yeni dünyayı fethetmiş...wbnin hastalıgı zaten rogerdan sonra, dünyanın en güclü adamı olduktan sonra gercekleşmiş...o saatten sonra hastalıga yakalansan ne olur yakalanmasan ne olur...roger o hastalıkla tüm okyanusu fethetmiş...üstüne birde wbylede kapısıp yenmese bile yenememiş...neymiş wb hasta rogerı genc halinde yenememiş;)üstelik marconun yasıyla raylegihn yası birmi rayleigh genc olsun iki tane amiralin eline verir :D ve marco hiç bir amirale üstünlük kuramadı onlara denk...ama yaslı rayleighde denk:rolleyes:

roger in ne kedisini gördüm ne de kişiligini. onun hakkında pek birşey diyemem. ama wb tüm düşünce tarzını, adamlarına yaklaşımını, düşmanına yaklaşımını yani herşeyini gördüm. benim için en büyük adam wb dir. heryönden.

wb nin korsanlık anlayışının roger le aynı olduğunu da düşünmüyorum. wb nin amacı aile kurmak ve birliktelik içinde yaşamak olduğu için wb belli bir yerde kendini sınırlamıştır. bu yüzden wb roger daha piyasaya çıkmadan birşeyler yapabilirmiydi? yapabilirdi bence. ama aile kavramı burada da devreye girmiştir. ve daha fazla ilerisini düşünmemiştir. roger one piece in yerini bilmek istermisin diyor. o da işim olmaz diyor. arada ki felsefe farklı bu 2 kral arasındaki.

benim için en büyük wb dir.

La bi git ya saçma sapan konuşma bi garp rogeri öldürebilecek güçteyse Wb bence zorlasa rogeri yener. Marineford da bile garp adam akıllı dövüşe katılmadı ama sengoku Wb nin gücünden korktu orda izlediysen . Gemideki diğer karakterlere bak marco vs Rayleigh falan filan 3. karakteri bilinmiyor rogerin o yüzden devamını getiremedim :D
Yahu ben millet senle alay etmesin diye uğraşıyorum senin attığın mesaja bak

Ban yemeyede hazır ol,az sonra binerler tepene

roger in ne kedisini gördüm ne de kişiligini. onun hakkında pek birşey diyemem. ama wb tüm düşünce tarzını, adamlarına yaklaşımını, düşmanına yaklaşımını yani herşeyini gördüm. benim için en büyük adam wb dir. heryönden.

wb nin korsanlık anlayışının roger le aynı olduğunu da düşünmüyorum. wb nin amacı aile kurmak ve birliktelik içinde yaşamak olduğu için wb belli bir yerde kendini sınırlamıştır. bu yüzden wb roger daha piyasaya çıkmadan birşeyler yapabilirmiydi? yapabilirdi bence. ama aile kavramı burada da devreye girmiştir. ve daha fazla ilerisini düşünmemiştir. roger one piece in yerini bilmek istermisin diyor. o da işim olmaz diyor. arada ki felsefe farklı bu 2 kral arasındaki.

benim için en büyük wb dir.
bende wbye saygı duyuyorum ama wb de bana deil rogera saygı duyuyor... ölürken bile roger aklına gelip one piece var dedi...yani sen wbyi büyük görsen veya görmesende bişey degişmicek...wb bile rogerın büyüklügünü kabul etmiş demekki...ben onların ikisinide eşit görüyorum ama rogerın o hastalıkla basardıkları inanılmaz seyler, o yüzden roger bir adım önde wbden bence...

Ya reyleigh genç olsa bi amirali anca yener 2 amirali nerde yeniyo bak wb ye o kadar yaralı ölümcül durumdayken akainuyu yendi ama bi rayleigh aynı yaşta dersek bi kizaruyu yenemiyo marco hem tecrübesiz hemde adam akıllıda savaşmadı bunlarıda kat bence
rayleigh kendi dedi yaslı olmasaydı onlarada yardım ederdim diye...yani bu su demek genc olsam seni paketler digerlerinide hallederdim...sen ciddi ciddi rayleighle marcoyu bir mi tutuyorsun :D garp bile marine 2 efsaneyle aynı anda bas edemez dedi...biri wbydi,digeri rayleigh hesap et :D

roger kk olurkenki hastalığının durumunu bilmiyoruz. sadece hasta iken 3 yıl uğraşmış kk olmuş bildigimiz. bu hastalığın savaşlarda onu ne kadar zorladı. yenidünyayı gezerken nasıl zorluklar çıkardı bu hastalıgı bilmiyoruz. sanki bazı arkadaşlar onu durumunu biliyormuş gibi. roger hasta- wb hasta degil berabere kalmışlar. roger güçlü gibi imalar çıkartıyor.

hasta bir adam savaşırkenki durumunu sadece wb de gördük. rogeri hastayken birşey yaparken görmedigimizden. onu görmüş gibi konuşmayın.
wb hasta olarak savaşa katıldı. birkaçsefer kalbi tekledi ve savaşta çok hasar almasına yol açtı. hasta olarak savaşırken birtek wb yi gördük. rogeri hastalığı nasıl etkiledi bilmiyoruz.

yapacağınız yorumları ona göre yaparsanız daha iyi olur. yoksa savunduğunuz düşünceler havada kalır.

roger kk olurkenki hastalığının durumunu bilmiyoruz. sadece hasta iken 3 yıl uğraşmış kk olmuş bildigimiz. bu hastalığın savaşlarda onu ne kadar zorladı. yenidünyayı gezerken nasıl zorluklar çıkardı bu hastalıgı bilmiyoruz. sanki bazı arkadaşlar onu durumunu biliyormuş gibi. roger hasta- wb hasta degil berabere kalmışlar. roger güçlü gibi imalar çıkartıyor.

hasta bir adam savaşırkenki durumunu sadece wb de gördük. rogeri hastayken birşey yaparken görmedigimizden. onu görmüş gibi konuşmayın.
wb hasta olarak savaşa katıldı. birkaçsefer kalbi tekledi ve savaşta çok hasar almasına yol açtı. hasta olarak savaşırken birtek wb yi gördük. rogeri hastalığı nasıl etkiledi bilmiyoruz.

yapacağınız yorumları ona göre yaparsanız daha iyi olur. yoksa savunduğunuz düşünceler havada kalır.
havada düsünce cıkmaz bizden rahat ol...adam yogun bakımda gecirmiş tüm okyanusu rayleigh söyledi...ve sadece crocus acısını hafifletiyormus...dikkat ettinmi acısını hafifletiyormus...;) yani wbninki gibi yaslılıktan ileri gelen bir hastalık deil önce hastalıkları ayır...rogerınki ölümcül bir hastalık ve sürekli ilerliyor;) üstelik vslerde nasıl etkilediginide söyleyeyim shiki rogera meydan okudugunda,buggy kaptan dövüsebilcek durumdamı diyor...anladınmı ? yani adam hep hasta,crocus elinden geldigince acısını hafifletiyor...muhtesem iradesiylede cıkıyor savasıyor ve tam hastalıgının ilerlemesi durmusken,grand lineı fethediyorlar bizzat rayleigh söyledi...:good: neden luffy rogera benzetildi e.oda tarafında sadece huy olarakmı hayır...oda ömründen yıllar harcadı daha şimdiden...ama vazgecmiyor durmuyor hayaline ilerliyor...ben diyorum wb rogera kendi saygı duyuyor ölürken onu hatırlıyor daha ne diyim...ha sen wbyi üstün tutarsın düsncene saygı duyarım ama bunlar opde gecen gercekler hiçbirini ben uydurmadım ;)

@dragon hocam

wb ile roger in saygıları birbirine karşılıklı. roger de wb ye saygı duymasa one piece in yerini sana söyleyeyim istersen demezdi. wb nasıl rogere saygı duyuyorsa. aynı karşılık roger de de var.

yaptığı işlerin büyüklügüne gelince. arada felsefe farkı var dedim. sen roger in yaptığı işlerden dolayı onu büyük görürsün. wb nin roger in yaptığı işlerle uğraşmadığı bi gerçek. wb ayrı bir düşünceye sahip. bana göre büyüklüğü. düşüncesi ve çevresindekilerle olan ilişkisi

büyüklük derken vs de wb roger il yener veya roger wb yi yener degil. bu ikisinin arasındaki vs nin şartlarını bilmeden. o onu döver. o ondan güçlü gibi bir çıkarım yapan tamamen kafasından sallamasyon yapıyordur.

@dragon hocam

wb ile roger in saygıları birbirine karşılıklı. roger de wb ye saygı duymasa one piece in yerini sana söyleyeyim istersen demezdi. wb nasıl rogere saygı duyuyorsa. aynı karşılık roger de de var.

yaptığı işlerin büyüklügüne gelince. arada felsefe farkı var dedim. sen roger in yaptığı işlerden dolayı onu büyük görürsün. wb nin roger in yaptığı işlerle uğraşmadığı bi gerçek. wb ayrı bir düşünceye sahip. bana göre büyüklüğü. düşüncesi ve çevresindekilerle olan ilişkisi

büyüklük derken vs de wb roger il yener veya roger wb yi yener degil. bu ikisinin arasındaki vs nin şartlarını bilmeden. o onu döver. o ondan güçlü gibi bir çıkarım yapan tamamen kafasından sallamasyon yapıyordur.
ya tmm bak ben seni anlıyorum...zaten wbnin hayali aile kurmak,yani amacı hedefi farklı ve kendi istedigi alandada...yani aile kurmaktada faaliyet gösterdigi alandada en iyilerden olmus...hem iyi bir baba hem cok iyi bir kaptan...o konuda birsey diyemem zaten:good: ama rogerın basardıgı yani adam cırcır olmamıski onla kk olsun bizde sallamayalım,ölümcül bir virüsü yenmiş...üstünede bir okyanusu fethetmiş...üstelik wbnin gögsündeki kocaman yarada rogerdan kalma...buggy ne dedi kaptana karsı denk dövüsebilen tek kişi...burdan varsayım yapmak sallamasyon deil,tahmindir...ölümcül hasta olan bir adam biriyle denk dövüsüyorsa...saglam olursa ascık daha güclü olur...bunu anlamak için e.odaya sorcak halimiz yok :) ben hala diyorum bence denkler ama nedeni rogerın hastalıgı...ne onun hakkını yiyelim nede wbnin...üstelik wb fanıyım :D

@ dragon

tamam roger hasta bunu biliyoruz. wb ile birbirlerine karşı savaşırken wb nin durumunu bilmiyoruz.

roger in yaptığı herhalde büyü iş. adam ben buraları araştıracam demiş. gitmiş yenidanyanın altını üstüne getirmiş. wb de ben ailemle buralarda takılacağım demiş. o da böyle bir tercih yapmış. sen wb nin araştırmasını büyük görürsün. ben wb nin bağlılığını düşüncesini büyük görürüm.

bu büyüklük olayından birbirlerini yenebilir falan onları bilmiyoruz. çünkü savaş şartlarından haberimiz yok. yani aralarındaki vs şartları bilinmiyor. belkide savaşlarında buggy wb ye agır hasar verdi ve wb yere düştü. roger de geldi yendi(burada buggy nin büyüklügüne vurgu yaptım. sakın bu son cümleyi ciddiye alamayın) yani savaş şartları bilinmiyor. sadece roger hasta ve savaş yaptılar. bilinen bu

hatta shans ve buggy de wb ye saldırıyorlardı. yani savaş kim kime dum duma.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık