Sağol... Neredeyse her zaman yorumlarımı katarım...Bana göre One Piece da en renkli kişiliği olan karakterlerden birisidir.Efsane olacağı apaçık bu arada Smoker kendi yorumlarını kattığın oluyormu ? =) döktürmüşsün ellerine sağlık ^^
o meyveyi beklersen ömrün yetmeyebilirBence artık shanksın bir meyve yemesinin vakti geldi.Yoksa çok güçlü olabilir ancak efsanevi olması için yemesi lazım bir su meyvesi bekliyorum ondan.
yüzerken bir haki patlaması yapar luffy'i ve Deniz kralını bir saniyede bayıltır ve luffy'i kurtarabilirdi aslında... ama İlyas'ın da dediği gibi bu kumar olmazdı...Fky dostum sende ne yaptın yav ? Hakili adam ölümsüz sanki..
Sence Garp bir efsane değil mi??? Meyvesiz adam sonuçta bir meyve gücü görmedik bunca bölümdür...Bence artık shanksın bir meyve yemesinin vakti geldi.Yoksa çok güçlü olabilir ancak efsanevi olması için yemesi lazım bir su meyvesi bekliyorum ondan.
Haki tabiki de. Adamın hakisi ve kral hakisi varken başka nereden gelebilir ki gücü???Shanks'ın şeytan meyvesi gücü olsa yüzemezdi dimi? Öyleyse bu gücü nerden geliyor ? Merak konusu.. )
shanks one piece alemindeki en son meyve yiyecek adamlardan biri bence yiyecek olsa zamanında yerdiShanksta tamam haki felan var çok üstün ama meyve yemesini istiyorum sadece bir hisle söyledim zaten shanks 10 yıl önce yüzüyordu 10 içinde neden olmasın ki.
Roger dururken onun çaylağına kaptan demezdim...kim ne derse desin one piece de birini kendime kaptan seçsem kesin onu seçerdim Shanks forever ^^