Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

• Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?

• Kullanılan toplam oy
    372
Topkek arc öncesi forumda çok insan "Bir yonko Vista'yla muhattap olmaz" diyordu.Ama o yonkolardan biri Chopper,Nami'ye bile bir şey yapamadı.Üstüne Brook cızbız yapmıştı.Ama Mihawk haterları o dönemde bu argümana ne hikmetse şiddetle karşı çıkıyordu.

Velhasılı kelam hikaye gereği mangaka karakterleri olmucak durumlara sokabilir.Bu hep oldu hepte olacak gibi duruyor.
bigmom karakteri zeka sorunu çeken bi karakter mihawktada böyle bi zeka sorunu var diyorsan bişey diyemeyiz ama pek var gibi durmuyor üstte shanks ve mihawkın verilerini yazarak kıyasladım bana plot armor var diyip başka feati olmayan adam>shanks diyceksen sadece bu senin beklentin ve isteğindir mihawkı shankdan güçlü yapan hiçbişey yok elimizde.

bigmom karakteri zeka sorunu çeken bi karakter mihawktada böyle bi zeka sorunu var diyorsan bişey diyemeyiz ama pek var gibi durmuyor üstte shanks ve mihawkın verilerini yazarak kıyasladım bana plot armor var diyip başka feati olmayan adam>shanks diyceksen sadece bu senin beklentin ve isteğindir mihawkı shankdan güçlü yapan hiçbişey yok elimizde.
BM'nin zeka sorunu olmasının burada hiçbir önemi yok.Bu dediğim olay yaşandığın da tam bir kontrolsüz güçtü ve Nami,Chopper,Brook gibi çöpler için daha büyük tehlikeydi.Ama işin sonunda bu karakterlerin kılına bile zarar veremedi.Ha bir de Mihawk ve Vista'nın birbirine tam güç daldığını gösteren hiçbir emare yokken BM deli dana gibi etrafa saldırıyordu.O yüzden Mihawk-Vista olayı BM-Nami,Chopper olayı yanında devede kulak kalıyor desek yeridir.

Ayrıca ben Mihawk>Shanks demeye çalışmıyorum.Senin Vista örneği üzerinden Mihawk'ı yermeni çürütmeye çalışıyorum.

BM'nin zeka sorunu olmasının burada hiçbir önemi yok.Bu dediğim olay yaşandığın da tam bir kontrolsüz güçtü ve Nami,Chopper,Brook gibi çöpler için daha büyük tehlikeydi.Ama işin sonunda bu karakterlerin kılına bile zarar veremedi.Ha bir de Mihawk ve Vista'nın birbirine tam güç daldığını gösteren hiçbir emare yokken BM deli dana gibi etrafa saldırıyordu.O yüzden Mihawk-Vista olayı BM-Nami,Chopper olayı yanında devede kulak kalıyor desek yeridir.

Ayrıca ben Mihawk>Shanks demeye çalışmıyorum.Senin Vista örneği üzerinden Mihawk'ı yermeni çürütmeye çalışıyorum.
bm zaten çöp muamelesi gören bi yonkou mihawkda ona katılıyor onun kadar olmasada şuan yazar kid vs shanksta kidle shanksı 1 sahne bile denk tutmayarak farkı gösteriyor mihawkın bm kadar güçlü olduğunu kanıtlıycak bi feat felan bile yokken gidip bu adama yonkou demek fanlıktır güncel zorodan güçlüdür denir ne kadar güçlüdür bilinmez.
bm-chopper sahnesi beni çürütmüyor bigmomun beyinsizlikleri ve gereksiz şeker hastalığından kaynaklı olaylar kimse bigmomu en güçlü yonkoular anketinde söylediğin sahnelerden ötürü ciddiye dahi almıyor niye mihawkı alalım ? adam havalı diye bukadar övülüp fanı olunuyor veya zoro fanları mihawk övüyor zoronun son rakibi diye felan sen ne diyosan de kaido-shanks-luffy-wb gibi adamları vistanın tutma şansı yok isterse kaıdo yarı ciddi olsun gene vistayı tekleyip geçer.

sana şöyle söyliyeyim bukadar kral hakisi taşan adamla vista bir süre savaşıp çizik almadan duelloyu bitirebilirmi? veya crocodıle adamıı durduruyor sapasağlam gezıyor sonra şuan mihawk için eldeki veriler marıneforddan ibaret ve oraya bakınca mihawka yonkou lvl bile diyemiyorum azcık güçlü bi yeni dünya korsanı görünce hep durduruluyor şimdi shanksa bakalım koca mf savaşını durdurudu akainunun algısını aşarak kobye vurduğu saldırıyı rahatça engelledi,amirali sadece haki salarak meyve formundan çıkardı,kid+killera tek attı birde lokiyi yakalayan adam olmuş kendisi :)
eldeki verilere bakınca shanks hisseleri şuan çok yüksek gözüküyor.
One Piece’nin dinamikleri pek öyle işlemiyor. Ya da Oda'nın abartmaları ve atmasyonları diyelim.

O zaman ben de Şanks Deniz Canavarı örneğini veririm. Shanks'ın geleceği gördüğünü de gördükten sonra, tam komedi bir durum oluştu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık