Smok çevirileri wiki'den yapıyo. Wiki deki kılıç ustaları listesinde elinde kılıç olan herkez var. Gen-san'dan oars'a kadar...smokerın çevirilerinde shanks kılıç ustası olduğu açıklanan tek yonkoudur yazıyor.
Bu anlaşılsa olay çözülecek.Buradaki karışıklık aslında şu soruyla giderilebilir Arlong kılıç ustası mıdır? Shanks kılıç ustasıdır diyen herkes buna evet diyor olması lazım çünkü kesme delme saldırıları yaptı Arlong kendi kılıcıyla.
Örnek çok yanlış.Arlong sırf kılıcı ile dövüşebilen birisi olsaydı gerçekten kılıç ustası derdim ama değil.Buradaki karışıklık aslında şu soruyla giderilebilir Arlong kılıç ustası mıdır? Shanks kılıç ustasıdır diyen herkes buna evet diyor olması lazım çünkü kesme delme saldırıları yaptı Arlong kendi kılıcıyla.
Ya arkadaşım nereden biliyosun Shanks'in sadece kılıçla dövüştüğünü? İki kez kılıç çekti adam hani ben de kılıç ustasıdır diyenlerdenim ama yine de emin olamıyorum az gördüğüm için. Örnek çok doğru bu arada.Örnek çok yanlış.Arlong sırf kılıcı ile dövüşebilen birisi olsaydı gerçekten kılıç ustası derdim ama değil.
İyi diyorsun hoş diyorsun da redteror arkadaşların kılıç ustası olarak örneklendirdikleri herşeyi yapıyor adam. Şimdi biri desin bana bu özellikte bir kılıç kullanma yeterli değil midir duello yapmaya?Şimdi böyle basit yazmamak lazım.
WB taaaaa 10 yıl önceki vs'den atıfta bulunuyor ve daha şimdi gibi hatırlıyorum diyor !bahsi geçen vs'yi kolay işler değil, demekki dünya çapında dövüşmüş adamlar, kalkıpta Arlong kılıç tutuyordu vesaire gibi şeylerle bir tutulmaz.
Shanks'ın kılıç ustası olmamasının bahanesi kılıcını herhangi bir kılıc ustasından daha iyi sallıyamaması değildir.
Bu iş gönül işidir diyip bitiriyorum herkes tartışmasına devam etsin.