Üye silindi 6810 18 Şub 2021 #83 Bu şarkının olmadığını gördüm ve atayım dedim. tam japon şarkısımı bilmiyorum ama benim için zaten her çekik japon o yüzden bunu yapanda japon olduğu için japon şarkısıdır şuan ve bundan sonra
Bu şarkının olmadığını gördüm ve atayım dedim. tam japon şarkısımı bilmiyorum ama benim için zaten her çekik japon o yüzden bunu yapanda japon olduğu için japon şarkısıdır şuan ve bundan sonra
BattalGazi 19 Şub 2021 #84 Şu şarkıya bayılıyorum üstüne tanımam okinava şarkısı ama orasıda Japon sayılır.
ShiroYaksha 19 Şub 2021 #86 BattalGazi dedi ki: Şu şarkıya bayılıyorum üstüne tanımam okinava şarkısı ama orasıda Japon sayılır. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
BattalGazi dedi ki: Şu şarkıya bayılıyorum üstüne tanımam okinava şarkısı ama orasıda Japon sayılır. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Kuroashi no Sanji 19 Şub 2021 #88 AquaLi dedi ki: En iyisi budur. Genişletmek için tıkla ... Koltuk altı kılı...
Kuroashi no Sanji 19 Şub 2021 #89 Animesini izlemedim ama efsane ya. Bu arada yazı üzerinde anime müzikleri eklemeyecektik... Bu da Gintama versiyonu bu arada.
Animesini izlemedim ama efsane ya. Bu arada yazı üzerinde anime müzikleri eklemeyecektik... Bu da Gintama versiyonu bu arada.