ShiroYaksha 20 Şub 2021 #101 Gintama 17. ending şarkısı, galiba sevdiğim tek ending şarkısı tek kelime ile müqo
AquaLi 20 Şub 2021 #102 Kuroashi no Sanji dedi ki: Ben de gözükmüyor... Linki başkalasana. Genişletmek için tıkla ... Başka link ekledim. Seikima-ii --- Rou ningyou no yakata
Kuroashi no Sanji dedi ki: Ben de gözükmüyor... Linki başkalasana. Genişletmek için tıkla ... Başka link ekledim. Seikima-ii --- Rou ningyou no yakata
Kenny 20 Şub 2021 #103 Şu ikisinden kopamıyorum bir türlü. Müzikal olarak öyle muazzam sayılmazlar ama ilk keşfettiğim şarkılar olduklarından olsa gerek hala arada açıp dinliyorum. :s
Şu ikisinden kopamıyorum bir türlü. Müzikal olarak öyle muazzam sayılmazlar ama ilk keşfettiğim şarkılar olduklarından olsa gerek hala arada açıp dinliyorum. :s
Jazz Lambası 21 Şub 2021 #107 Anime müziği tarzında, ya da yarısı ingilizce yarısı japonca şarkılardan hoşlanmıyorum. Şöyle şarkılar biliyorsanız önerebilirsiniz bana.
Anime müziği tarzında, ya da yarısı ingilizce yarısı japonca şarkılardan hoşlanmıyorum. Şöyle şarkılar biliyorsanız önerebilirsiniz bana.
Kuroashi no Sanji 25 Şub 2021 #109 "Batıya Doğru Yolculuk" kitabından uyarlanan "Monkey" dizisinin müziği.