Sahi neden ?Senin kadar ilerisini düşünmeye gerek duymadım. Neden acaba?
Cidden algılamamış oluşundan yazıyorum bunu, bahsettiğim örnekte tek gayem karakterleri arasındaki farklılığı belirtmekti. Düşündüğün gibi Ace'in KK olması üzerine senaryo kurgulamadım yani. Anlayabildin mi?Sahi neden ?
EvetCidden algılamamış oluşundan yazıyorum bunu, bahsettiğim örnekte tek gayem karakterleri arasındaki farklılığı belirtmekti. Düşündüğün gibi Ace'in KK olması üzerine senaryo kurgulamadım yani. Anlayabildin mi?
itici ya bir de tayfaya hiç yakışmıyor bence ne bileyim.Jinbei'nin neyini sevmiyorsun cidden merak ettim?
Jinbei, hain Sabo, vasıfsız Fuji, sinsi Robin ölse ne iyi olurdu ama değil mi?itici ya bir de tayfaya hiç yakışmıyor bence ne bileyim.
Neyse ki corazon öldü de hainlerden biri gittiJinbei, hain Sabo, vasıfsız Fuji, sinsi Robin ölse ne iyi olurdu ama değil mi?
Nasıl yani Ace ''kin tutmiyrim'' diyip yoluna devam etmez miydi?Luffy öldürmez tabii. Luffy ve Sabo bir Ace değil bu konuda. Kin tutmaz, affeder. Oysa Ace olsa öyle mi olur? Ace yerine Luffy ölseydi MF de Akainu tarafından, Ace ölümden beter ederdi Akainu'yu. Hatta 2y sonrası direk hesap kesmeye giderdi, alırdı başını adamın.