luffy kızlardan etkilenmiyor ki o gay çocuğu olmaz onun evlat edinmesi lazımLaw operasyonu yapacağı sırada Luffy kendinden geçmiş, ölüme yakın bir halde olur zaten bu ihtimal için. İzinlik bir durum olmaz ortada. Law da son çare olarak gördüğünden bu yola başvurur. Luffy de çocuğu olursa ilerde birinin adını Ace birinin adını Law koyar en fazla. Son söylediğimi ciddiye alma
Adamın saten tek kolu var vicdansızShanks kesin;
Gay dediğine göre erkeklerden etkileniyor he? Luffy'nin ölmesi de olası tabi hatta çok güzel olur bu seri için. Bu kadar pozitif ve olumlu bir karakterin seri sonunda ki ölümü çok etki bırakır takipçi kitlede. Ama ben öleceğini düşünmüyorum niyeyse. Ayrıca eğer Oda romantizme bulaşırsa seri sonlarında Naruto ve Bleach gibi, Luffy'nin de başını bağlar biriyle. Yeni bir karakter olabileceği gibi Hancock falan da olabilir.luffy kızlardan etkilenmiyor ki o gay çocuğu olmaz onun evlat edinmesi lazım
bence seri sonu ölmesi en muhtemel kişi luffy yaşayan efsaneler pek tutmuyor asıl ölenleri makbul
Luffy öldürmez tabii. Luffy ve Sabo bir Ace değil bu konuda. Kin tutmaz, affeder. Oysa Ace olsa öyle mi olur? Ace yerine Luffy ölseydi MF de Akainu tarafından, Ace ölümden beter ederdi Akainu'yu. Hatta 2y sonrası direk hesap kesmeye giderdi, alırdı başını adamın.Luffy avatar aang gibi kimseyi öldürmez WB bile koca marineford da 1 kişiyi bile öldüremedi.Oda pek ölüm sevmiyor
Aynen sonra kendisi de ölürdü manga biterdi.İleri görüşüne hayranımLuffy öldürmez tabii. Luffy ve Sabo bir Ace değil bu konuda. Kin tutmaz, affeder. Oysa Ace olsa öyle mi olur? Ace yerine Luffy ölseydi MF de Akainu tarafından, Ace ölümden beter ederdi Akainu'yu. Hatta 2y sonrası direk hesap kesmeye giderdi, alırdı başını adamın.
Senin kadar ilerisini düşünmeye gerek duymadım. Neden acaba?Aynen sonra kendisi de ölürdü manga biterdi.İleri görüşüne hayranım