Kaplan çıksında, kişiliğide kaplan gibi olursa, ozaman o eleman tadından yenmez.
+1
@Mr.Bushido'nun da dediği gibi önemli Japon-Çin kültüründe önemli olan birçok hayvan çıkar.
Kaplanın dışında kaplumbağaya da kesin gözüyle bakıyorum.
Kaido'nun ekibiyle ilgili geçen bir teori gördüm. Buna göre ejderhanın 9 adet çocuğu varmış;
- Kurt
- Keçi
- Köpek
- Aslan
- Kaplumbağa
- Yılan
- İnek/Öküz
- Balık
- Kaplan
Eğer bu şekilde işlenirse tayfanın karşılaşacağı rakipler de otomatik olarak belirlenmiş oluyor aslında. Hem Oda için de işlenmesi pratik bir seçenek sunuyor bu formül. Tabi bu 9 çocuk melez yani hibrit olarak da işlenebilir.
Bunların arasından yılan çıktı(öğretmen hanım), aslan çıktı (Holdem), kaplan kesin çıkacak. Kaldı 6. Bakalım ilerleyen bölümlerde onlar da çıkacak mı ?
Ama ben bunlara ek olarak bir Tengu meyvesi görmek isterdim. Bu kontenjanı Oda Hitetsu ile doldurdu muhtemelen. Bir
Chimera kesinlikle görmek isterdim.
Griffon ve chimera melez yaratıklar olduğu için smile temasına çok uygun hem de güzel bir rakipler olurdu. Aslında biraz da bu melez/smile temasına uygun yaratıklara bakmak gerek. Ek olarak şöyle de yapabilir. Chimera 3 hayvandan oluşuyor; keçi, aslan ve yılan. Bu 3'ünü birleştirip bir karakter de oluşturabilir
Bir de şunu görmek isterdim ama bu sanırım Doc. Q'nun meyvesi çıkacak.