Batto batto no mi vardı?Yok vampir kültü çok eski çağlara dayanıyor. Çıkarsa Mihawk'dan çıkar. Aslında ırk olarak işlenmesi de daha mantıklı olurdu.
Batto batto no mi vardı?Yok vampir kültü çok eski çağlara dayanıyor. Çıkarsa Mihawk'dan çıkar. Aslında ırk olarak işlenmesi de daha mantıklı olurdu.
Hydra bir de suda da yaşıyor. Şeytan meyvesinin uyması zor gibi. Hiç suda yaşayan Zoan göstermedi.Hydra nerede kardeşim Kafası kesildikçe daha çok çıkan bir mistik zoan neden olmaz böyle bir seride? Hadi gücünü kısalım en fazla 7 kere kesilmeye karşı olsun.
gene troll tipli birine versin razıyım o derece :/
Millet Crackerdan bunu bekliyordu ama olmadı.Ya da Hecatoncheires gibi.. Bunları şu an arattım buldum. Elimizin altında olsun diye kopyalayıp yapıştırıyorum.
İsmi yüz elli anlamına gelmektedir.Bu iri yapılı yaratıkların yüz adet eli ve elli adet kafası bulunmaktadır.Efsaneye göre dünyanın en iyi savaşçıları bile bu yaratıklarla savaşamayıp ölürlermiş.
Aynen.Millet Crackerdan bunu bekliyordu ama olmadı.
Ejder kesin olacaktır. Bir çok seçeneğin olmasını isterim ama seriye yedirmek zor olur bazılarını.
Unikorn, Kimera, Golem en mantıklı olanları sanki. Su Wukong Luffy'den başkasına yakışmaz o yüzden eledim. Dragon zaten olacak gibi duruyor.
Ne diyorsun yahu biz sadece çıkmasınu istediklerimizi koyuyoruz ve çıkacak diye de bir şey yok ama olur da bazıları çıksa gayet de güzel olurdu.Hiçbiri çıkmaz.