MDL_Roronoa
shanks'ın kolu meselesi. Hadi adamın kolunu aldırdın, niye luffy'nin en çömez vakitlerinde o canavarı teklemesini sağladın be adam.
Efsane şekilde öldü aslında mallığını saymazsak gayet efsane öldü. Adam delik deşik oldu la...Ace spoilerini yediğimde efsane bir şekilde öleceğini düşünmüştüm. Senaryo icabı ölünce epey hayal kırıklığına uğramıştım.
Shanks orda Luffy'i etkileyip onu korsan olmaya teşvik etmek istiyor. Zaten Wb ile konuştuğunda da kolumu yeni çağ üzerine bahse yatırdım diyodu.shanks'ın kolu meselesi. Hadi adamın kolunu aldırdın, niye luffy'nin en çömez vakitlerinde o canavarı teklemesini sağladın be adam.
Vasıfsız, Op'nin en büyük hayal kırıklığı olarak kalacak.Artık Volume 2 açılması lazım gibi malum seride hayal kırıklığına uğranan yerler artmaya başladı. Anket seçeneklerinde de yer yokmuş.Eklensin dedikleriniz varsa ikincisini açabiliriz aslında yada belki anket yenilenebilir.
Aynen seri dibi gördü o konuda daha ötesi için absürd olaylar olması gerekiyor.Vasıfsız, Op'nin en büyük hayal kırıklığı olarak kalacak.
Konuyu daha geç açmalıymışım o yüzden ankette yok.Volume 2 şu şartlarda biraz zor gibi forum aşırı ölü durumda.Sanji'nin Luffy'i ölümüne tekmelemesi de olabilir.
Bilmiyorum ben şahsen Sanji gibi zeki birine yakıştıramadım.
https://otakuorbit.files.wordpress.com/2016/10/0112.png