Zoro defterini Mihawk'a yalvardığı anda kapattım.
Olabilir, şaşırmam.Böyle düşünen bi tek sen varsın heralde.
Koala konusunda ben de katılıyorum. Gerçi Sabo'nun geliş şekli de çok basit bir senaryoya bağlanmıştı.Böyle düşünen bi tek sen varsın heralde.
Ace'in tuttuğu yol belli. (Şimdi senin torunun atıyorum PKK saflarında devlete karşı silah kaldırsa ve öldürülmeye çalışılırsa ne yapacaksın?) Ama kendi altındakini korumaya yeltenmiyorsun? İkisi farklı şeyler. Ace, Garp'ın otoritesini tanıdığı bir güç tarafından idama mahkum edildi, karşı gelmemesi doğal. Duygusal yaklaşımlar bunlarAdam 20 yıllık torununu öldürüyorken müdahale etmedi 6 aylık coby için niye kendini riske atsın.
Zoro konusunda bu kadar hassas mıydın sen?Önceden Zoro fanıydın,bu sahneden sonra bıraktın galiba.Çöp Family.
Vergo hariç.
Sonrasında bu sahne utançtır.
Seriye ilk başladığımda Zoro fanıydım.Şu sahneden sonra soğudum.PH'den sonra da tamamen bağları kopardımZoro konusunda bu kadar hassas mıydın sen?Önceden Zoro fanıydın,bu sahneden sonra bıraktın galiba.
Ph'de ne oldu,bu tarz bi şey mi olmuştu ki?Seriye ilk başladığımda Zoro fanıydım.Şu sahneden sonra soğudum.PH'den sonra da tamamen bağları kopardım
Yok kibirli birine dönüştüğünü tam anlamıyla gösterdi.Ph'de ne oldu,bu tarz bi şey mi olmuştu ki?