Üye silindi 6669
Oda Luffy ve Zoro hariç novlara çok önem vermiyor gibi gelmeye başladı bana. Eğer Kid ve Killer Bm'yi yenerse düşüncem değişebilir.
Reisin kapasitesini hala kavrayamamışsın. Teach gibi zoru görünce ağlayan bir korkakla kıyaslıyon.Kid, Bm'den kan alsında başka bir isteğim yok. İleriye sonra bakarız. Bu arc bizi utandırmasın aslan yeter. Uzun süre hapiste kalması şansızlık oldu
Van Augur: Senço Kid Korsanları geliyor.Reisin kapasitesini hala kavrayamamışsın. Teach gibi zoru görünce ağlayan bir korkakla kıyaslıyon.
Adamları Yonko savaşına soktu, Killer bile savaşıyor daha ne yapsın? Hatta iki imparator düşerse Kid ve Law yeni imparator bile olabilir, beşli sisteme geçerler. Bence bu saatten sonra onlara daha fazla rol biçer çünkü güçlü karakterler elendikçe dolması gereken bir boşluk oluşacak.Oda Luffy ve Zoro hariç novlara çok önem vermiyor gibi gelmeye başladı bana. Eğer Kid ve Killer Bm'yi yenerse düşüncem değişebilir.
Kid ileride öyle anılabilir ama İmparator olacak donınmı yok. İlla dörde tamamla derdi yok hükümetin. Teach savaştan sonra bile öyle anılmamış bir süre üç imparator kalmış. Wanodan sonra olacak olanda oAdamları Yonko savaşına soktu, Killer bile savaşıyor daha ne yapsın? Hatta iki imparator düşerse Kid ve Law yeni imparator bile olabilir, beşli sisteme geçerler. Bence bu saatten sonra onlara daha fazla rol biçer çünkü güçlü karakterler elendikçe dolması gereken bir boşluk oluşacak.
Üç kaptan vs Kaido olsaydı haklı olabilirdin ama 1v1'e getirdi olayı Oda. Adamlar Gamma knife rolü oynadılar.Adamları Yonko savaşına soktu, Killer bile savaşıyor daha ne yapsın?
Kid, Sağ koluyla Luffy yenene kadar Linlini tutmayı başarsa bile büyük başarı olurÜç kaptan vs Kaido olsaydı haklı olabilirdin ama 1v1'e getirdi olayı Oda. Adamlar Gamma knife rolü oynadılar.
Bak, bence 5v2 sahnesinde bile en kötü nesile bir vurgu vardı ve Luffy p.up aldıktan sonra resmen on katı bir güç artışı yaşadı. Kid de ileride bunu öğrense seviyesi şimdikinden on katı artacak zaten. Bana güvenin, yarı yolda kalmazsınız. Bir iki sene dalga geçerler yav öyle şey mi olur diye üç sene sonra kralız. ?Üç kaptan vs Kaido olsaydı haklı olabilirdin ama 1v1'e getirdi olayı Oda. Adamlar Gamma knife rolü oynadılar.
O gün geldiğinde kimse dememiş oluyor.Bak, bence 5v2 sahnesinde bile en kötü nesile bir vurgu vardı ve Luffy p.up aldıktan sonra resmen on katı bir güç artışı yaşadı. Kid de ileride bunu öğrense seviyesi şimdikinden on katı artacak zaten. Bana güvenin, yarı yolda kalmazsınız. Bir iki sene dalga geçerler yav öyle şey mi olur diye üç sene sonra kralız. ?
Tutmakdansa ne kadar hasar verdikleri önemli. Umarım Oda off screen geçmez.Kid, Sağ koluyla Luffy yenene kadar Linlini tutmayı başarsa bile büyğk başarı olur