Cık cık cık.. Yeter ya...keçi adam türü zoanmış
Sağolasın... Çok güçlü bir adam.. Orası kesin bir şey.evet dostum baştan sona okudum yine valla tam gücünü daha bir merakeder oldum şimdi o kadar özel ismin altında ezilmeyecek bir güce sahip belliki e o zaman Garp'ta öyle olmalı teşekkürler dostum bilgiler için ...
Sağolasın... Yiyemez... Çünkü savaşa getirmemiş...eline sağlık smoker..
bencede güçlü bir adamm..bide luffy bunun keçisine yese ne yapar acaba
Eline sağlık bir nefeste okuyuverdimSaolasın... Yiyemez... Çünkü savaşa getirmemiş...
Lafı olmaz... Avatarındaki adam Hulk Hogan'a benziyor...Eline sağlık bir nefeste okuyuverdim
Sağolasın... Cosplaymıs...Eline sağlık. Evet 2 3 gündür benimde dikkatimi çekiyor o avatar
smoker hocam sen saldırı demişsin. bence yanlış demişsin bu savunma hareketi bence. en güçlü savunması desen daha iyi olurduLuffy'nin en güçlü saldırılarından biri olan Gear Third Gomu Gomu no Gigant Fuusen'i basit bir yumrukla durdurmuştur.
ya oyle diorsunda naruto toplam 22 bölüm izledim hiç zevk almadım ne öyle hacı ya hep gay kaynıorYaa tamamiyle bir yanlış anlaşılma oldu ben msn avatarımdan bahsediyorsun zannettim
KillerBee o.Naruto karakteri.En sevdiğim anime karakteri tahtına oturuverdi bir anda.OP'u sadece 1 bölümde solladı.Hayranıyım kendilerinin.Komedi yaBu adam için izlenir sadece naruto...