Ellerine Sağlık Smoker.Bende Cok Merak Edıyom Nsl Bi Güce Sahip Olduğunu
çok az kaldı... bu kadar çok bilgiyi cevirmek kolay değil... Grand Line bitti.. son gökyüzü adası...nerde kaldı bu müthiş çeviri smoka
Haftaya belli olcak...acaba yetenegı ne :S
Belki..Garp'la eşit seviyede gücü varmış diye Special'de okumuştum. Sadece o kadar biliyorum. Belkide daha güçlüdür Garp'tan.
Moda oymuş... Ayrıca Sengoku'nun saçı hala öyle... Şapkadan dolayı belli olmuyor...saclar cok komk ya
Bilmem...kecisinin bir özelligi yokmuymus yoksa sadece taze sütmü sagıyor ondan
Lafı olmaz dostum... Değerimi anladın sonunda... Amiraleline sağlık amiral smoker
keçinin özelliği 20 sene öncede var şimdide var
Keçinin bir özelliği yok sanırım...Bunun keçisi Keçi Keçi meyvesi yemiş olmasın sakın!
Lafı olmaz... Bunlar çok eski konularım..Sengoku neden Garp'tan genç duruyor ya aynı yaştalar diye düşünsek Sengoku'nunda yüzü buruşmalıydı gerçi ne olursa olsun marinenin en güçlüsü olsa gerek tabi Garp'tan sonra teşekkürler kardeşim paylaşımın için ...
Daha çok şeyler bulursun merak etme dostum...öyle dostumda yeni yeni bakabiliyorum işte ...
Zaten öyle... Niye karşı çıkalım ki?Her zaman dediğim gibi büyük bi stratejist olabilir.(Karşı çıkacağınızı biliyorum)
Valla bende çok merak ediyorum L.. Umarım yakan zaman içerisinde görürüz...çok merak ediyorum şunun gücünü. eline saglık smoker-san