Hadi cevaplayın bakalım hahhaSoru: Luffy savaş lordu olsa hoşunuza gider mi? Niye?
Hadi cevaplayın bakalım hahhaSoru: Luffy savaş lordu olsa hoşunuza gider mi? Niye?
Zoro'nun öncesinde yaşadığı o acıları ve yaralarını unutup ta bunu söyleyebiliyorsun ya kendini haklı çıkarmak için bile bile at gözlüğünü takıp bir şeyler yazıyorsun sen ben bunu anladım buradan. Adam dünyanın en güçlü kılıç ustası mı? Evet. Bitti.Şimdi Zoro adadaki maymunları kesince bile endişelenen bir Mihawk var, bu adamın Shanks'tan veya diğer Yonko'lar, Amirallerden çekinmeme gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok.
![]()
Tamam işte gerisi faso fiso, önemli olan amirallerin onu öpecek olması, herkesin senin gibi Doflamingo penceresinden olaya bakması gerekmiyor yani.Öncesinde değil daha sonra hükümete ihanet edip lordluğu bırakırsan yanlış işlere girişirsen hedef tahtası oluyorsun.Law'a sordu ittifak kurdun mu diye cevabı alınca saldırdı.Lord olmamış çok güçlü bir korsanla neden uğraşşsınlar.Ama lord olup hükümete çalıştıktan sonra denizcilerin de hükümetin de herşeyini biliyorsun.Bunu yaymayacağın yada ileride ajanlık yapmayacağın ne malum.O yüzden hükümete girdikten sonra hükümetten çıkış yok onlara göre.Ya öleceksin yada id sularını boylayacaksın.
Law'ın dediği gibi amiraller peşine düşecek elbette lordluğu bırakan birinin.Jinbei bıraktı hapse atıldı.Kaçsa peşine amiral düşerdi normal şartlarda.
Fakat ayrımını yapamadığın nokta şu.Amiral derdine o kadar dünyayı kandırıp makamında kalmıyor Doflamingo.Sağlam yere tezgah açmış onun yerinde kalmasının derdinde.Amiral için mi bu kadar uğraştığını sanıyorsun ? Kusura bakma da çok dar açıdan bakıyorsun olaya.
Böyle bir örnek pek uygun değil. Doflamingo üzerinden gidersek;Gidip amiralle dövüşmek varken neden anlaşma yaparki bir korsan.Korsan dediğin cevvaldir gözü pektir.
Mesela her gün işe gidiyorsun , yolda apaçiler var , mantıklı olan nedir gidip hepsine bulaşıp tek tek döverek işe gitmektir.aklı olan adam gidip onlarla arkadaş olur mu ya da başka yoldan gider mi ilahi.
Savaş lordları da korsan hatta çok rahatlarmış amaçlarına ulaşan ulaşanaymış. Sadece cevap istiyorum senden hoşuna gider miydi?Bu soru aynı şey gibi Luffy korsanlığı bıraksa seri biter mi?
Sence daha önceden de düşmemişler midir hiç ? Adam kutsal ejderlerin gemisine saldırmış paralarını çalıp şantaj yapmış.Kutsal ejderle ilgili bir olayda direk amiral görevlendiriliyor.Fakat Doflamingo'yu bir türlü öldürememişler lord olana dek.Öpme konusunda o kadar emin olma yani.Tamam işte gerisi faso fiso, önemli olan amirallerin onu öpecek olması, herkesin senin gibi Doflamingo penceresinden olaya bakması gerekmiyor yani.![]()
Luffy'e öyle bir teklif ne gelir ne de Luffy evet der. Wb korsanlarına katılsaydı o zaman :/Savaş lordları da korsan hatta çok rahatlarmış amaçlarına ulaşan ulaşanaymış. Sadece cevap istiyorum senden hoşuna gider miydi?
Luffy'e öyle bir teklif ne gelir ne de Luffy evet der. Wb korsanlarına katılsaydı o zaman :/
Öncelikle olma nedenini bilmem lazım. Neden shichiliği kabul ediyor?Hoşuna gitmezdi yani o anlaşılıyor. Nedenini de yazsaydın bari.