Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285

kör topal

Şimdi Zoro adadaki maymunları kesince bile endişelenen bir Mihawk var, bu adamın Shanks'tan veya diğer Yonko'lar, Amirallerden çekinmeme gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok.

Zoro'nun öncesinde yaşadığı o acıları ve yaralarını unutup ta bunu söyleyebiliyorsun ya kendini haklı çıkarmak için bile bile at gözlüğünü takıp bir şeyler yazıyorsun sen ben bunu anladım buradan. Adam dünyanın en güçlü kılıç ustası mı? Evet. Bitti.
 
Öncesinde değil daha sonra hükümete ihanet edip lordluğu bırakırsan yanlış işlere girişirsen hedef tahtası oluyorsun.Law'a sordu ittifak kurdun mu diye cevabı alınca saldırdı.Lord olmamış çok güçlü bir korsanla neden uğraşşsınlar.Ama lord olup hükümete çalıştıktan sonra denizcilerin de hükümetin de herşeyini biliyorsun.Bunu yaymayacağın yada ileride ajanlık yapmayacağın ne malum.O yüzden hükümete girdikten sonra hükümetten çıkış yok onlara göre.Ya öleceksin yada id sularını boylayacaksın.

Law'ın dediği gibi amiraller peşine düşecek elbette lordluğu bırakan birinin.Jinbei bıraktı hapse atıldı.Kaçsa peşine amiral düşerdi normal şartlarda.
Fakat ayrımını yapamadığın nokta şu.Amiral derdine o kadar dünyayı kandırıp makamında kalmıyor Doflamingo.Sağlam yere tezgah açmış onun yerinde kalmasının derdinde.Amiral için mi bu kadar uğraştığını sanıyorsun ? Kusura bakma da çok dar açıdan bakıyorsun olaya.
Tamam işte gerisi faso fiso, önemli olan amirallerin onu öpecek olması, herkesin senin gibi Doflamingo penceresinden olaya bakması gerekmiyor yani. ;)
 
Gidip amiralle dövüşmek varken neden anlaşma yaparki bir korsan.Korsan dediğin cevvaldir gözü pektir.

Mesela her gün işe gidiyorsun , yolda apaçiler var , mantıklı olan nedir gidip hepsine bulaşıp tek tek döverek işe gitmektir.aklı olan adam gidip onlarla arkadaş olur mu ya da başka yoldan gider mi ilahi.
Böyle bir örnek pek uygun değil. Doflamingo üzerinden gidersek;
Uyuşturucu satıcısısın polis tepene binmek üzere. Gidip polisle anlaşma yapıp diğer suçluları yakalıyorsun görev verildiğinde. Karşı koyamıyorsun büyük emirlere. Yakalanmamak için uyuyorsun söylenenlere.
Ama polisle anlaşma yapmayan satıcılar da var.
Anlaşma yapmayanlara helal olsun. Diğeri de kendine satıcı dememeli. :/
 
Tamam işte gerisi faso fiso, önemli olan amirallerin onu öpecek olması, herkesin senin gibi Doflamingo penceresinden olaya bakması gerekmiyor yani. ;)
Sence daha önceden de düşmemişler midir hiç ? Adam kutsal ejderlerin gemisine saldırmış paralarını çalıp şantaj yapmış.Kutsal ejderle ilgili bir olayda direk amiral görevlendiriliyor.Fakat Doflamingo'yu bir türlü öldürememişler lord olana dek.Öpme konusunda o kadar emin olma yani. ;)
Tek başına öpecek olsa Kuzan öpüp geçerdi.Ama amiraller gönderin diyor.Yani tek adam garanti değil yanına bir eşantiyon koramiral şart en azından.

Benim yazdıklarımla da bu mevzunun alakası yok gerçi.Korsanlar bu mevkiyi güç için elde etmeye çalışıyor sığınak için değil.
 
Şiçiler Sağ Twix, Denizciler Sol Twix. İkiside Hükümetin Köpeği.

Denizcilerin şiçiler üzerinde bir etkisi yok, bunu defalarca gördük seri içinde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık