http://www.mangareader.net/one-piece/234/7
Doflamingo en beklenmedik kişinin Mihawk olduğunu söylüyor. Amirallerden çekindiğini sanmıyorum.
Doflamingo en beklenmedik kişinin Mihawk olduğunu söylüyor. Amirallerden çekindiğini sanmıyorum.
Ne alakası var ki? O zaten zorunlu bir toplantı değil. Yeni shibukai seçilcek fikir alıyor. Hatta Mihawk ''izleyici olarak geldim'' falan diyor.http://www.mangareader.net/one-piece/234/7
Ben tamamen karıştırdım ya bunu Marineford için yapılan toplantıyla karıştırdımNe alakası var ki? O zaten zorunlu bir toplantı değil. Yeni shibukai seçilcek fikir alıyor. Hatta Mihawk ''izleyici olarak geldim'' falan diyor.
Çarpıtmayalım pilis, endişelenme değil şaşırma var orada, Zoro gibi amatörden umudu yoktu böyle bir şey yapacağı ile ilgili.Şimdi Zoro adadaki maymunları kesince bile endişelenen bir Mihawk var, bu adamın Shanks'tan veya diğer Yonko'lar, Amirallerden çekinmeme gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok.
![]()
Shichibukai teklifi alıyor ve kabul ediyor, bu sebeple adam belli ki hükümetin gücünü kabul etmiş ve onların bir nevi köpeği olmuş, şayet hükümetin sahip olduğu en büyük güçten, yani Amirallerden çekinmeseydi, bu teklifi kabul etmezdi zaten.İyi de madem gorduklerin üzerinden degerlendiriyorsun, Mihawk in Amiral veya Shankstan çekindiği bir sahne yokken bunu sadece diğer Shichilerle alakadar etmen objektifliği golgelendirir. Kendi soyleminle de çelisiyorsun.
Ben şaşırınca terleyen birisini görmedim daha önce, bariz şekilde endişeleniyor işte Mihawk abiniz.Çarpıtmayalım pilis, endişelenme değil şaşırma var orada, Zoro gibi amatörden umudu yoktu böyle bir şey yapacağı ile ilgili.
Mihawk'ın Wano'da kabul görmeme ihtimali bence kabul görme ihtimalinden daha fazla. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Shichibukai teklifi alıyor ve kabul ediyor, bu sebeple adam belli ki hükümetin gücünü kabul etmiş ve onların bir nevi köpeği olmuş, şayet hükümetin sahip olduğu güçten, yani Amirallerden çekinmeseydi, bu teklifi kabul etmezdi zaten.
Ben şaşırınca terleyen birisini görmedim daha önce, bariz şekilde endişeleniyor işte Mihawk abiniz.
Ben şaşırınca terleyen birisini görmedim daha önce, bariz şekilde endişeleniyor işte Mihawk abiniz.
Zaten bu belli bir şey, Zoro, Kinemon ateşi kesince şaşkın şaşkın bakıyor, belli ki Mihawk'ın bilmediği veya bilipte öğretmediği teknikler var, bence ilki. Yani samurayların kılıç teknikleri konusunda Mihawk'ın dahi bilmediği yetenekleri vardır. Mihawk'a Vista misali rakip çıkaracak yegane memleketlerden birisi.Mihawk'ın Wano'da kabul görmeme ihtimali bence kabul görme ihtimalinden daha fazla. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?![]()
Seninki nasıl bir mantık yada mantık mı çözemedim ben.İlla birisinin lordluk teklifini kabul etmesi için amiralleri kabusunda görmesi mi gerekiyor ?Shichibukai teklifi alıyor ve kabul ediyor, bu sebeple adam belli ki hükümetin gücünü kabul etmiş ve onların bir nevi köpeği olmuş, şayet hükümetin sahip olduğu en büyük güçten, yani Amirallerden çekinmeseydi, bu teklifi kabul etmezdi zaten.
/QUOTE]