Unutmaz isem geleceğim ,hep sonuncu oluyoruz rakipler güçlü.
Stapp son turnuvada yoktu umarım korkusundan değildir ?Gel gel. Herkes aşağı yukarı aynı seviyede zaten. Geçen @Ameonna da katıldı mesela kimse ezmedi gayet rahat oynadı. :s
Doğru söze ne denir. Mardin derbisi olursa benim de favorim sensin.
Stapp ve Yousef ayağını denk alsın geliyoruz :s
Bir maç bile alamadım bu mu ezilmemekGel gel. Herkes aşağı yukarı aynı seviyede zaten. Geçen @Ameonna da katıldı mesela kimse ezmedi gayet rahat oynadı. :s
Doğru söze ne denir. Mardin derbisi olursa benim de favorim sensin.
Stapp ve Yousef ayağını denk alsın geliyoruz :s
Dün berabere kalan Gm Emre Can bugün de berabere kaldı ve maçı uzatma oyunlarına götürdü. İki oyunu da kazanıp dünya kupasına kaldı.Herkes Carlsenlerin turnuvayı konuşuyor ama şu aralar Avrupa Hibrit Eleme turnuvası diye bir turnuva oynanıyormuş ve Türkiyeden üç büyük usta final turuna kalmış. Final turunu da geçerlerse dünya kupasına katılmaya hak kazanacaklarmış.
Dünya Kupasında ilk ikiye girenler de adaylar turnuvasına katılmaya hak kazanıyormuş. Adaylar turnuvasını kazananlar da Carlsen'in rakibi oluyor. Şimdiden yolu yarılamış bizimkiler. :s
Gerçi final turuna çok kötü başlamışlar galibiyet alan yok ama olsun. Bugün kazanıp dünya kupasına gidenler olacaktır mutlaka.
Şöyle de güzel bir video bırakayım. Yarı final turunda Vahap Şanal'ın maçı armageddon'a kalmış. Gm Mustafa Yılmaz ve Gm Emre Can da maçı canlı izleyip heyecanlı heyecanlı yorumluyorlar.
KennyMccormick
KF Haber Ajansı
Saat 22.00'da turnuva yapılacaktır, isteyen herkes katılabilir. https://lichess.org/swiss/uz1mQ8YN
Nasıl bir maç üstat, Oda mı yazdı?Kazandığım en komik galibiyetti. Bu arada 4 haneli sayılara ulaştım.
Blitz Chess • Pilavustukuru vs Sm4rtB0y
Pilavustukuru (997) plays Sm4rtB0y (1074) in a rated Blitz (5+3) game of chess. Pilavustukuru won by checkmate after 38 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Vezirin= KaidoKazandığım en komik galibiyetti. Bu arada 4 haneli sayılara ulaştım.
Blitz Chess • Pilavustukuru vs Sm4rtB0y
Pilavustukuru (997) plays Sm4rtB0y (1074) in a rated Blitz (5+3) game of chess. Pilavustukuru won by checkmate after 38 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org