Her kim olursan ol, eğer "o an"ıma denk gelirsen Carlsen bile olsa dizlerini üstüne çöker tövbe dilersin. Ben pilavüstükuru!
Atlar ve pusatlar diyecektin, lütfen :d Turnuva falan hiç katılmadım, hem çok paslandım, ezersiniz siz beni xP@Nigrum Cygnum @Rem ikinizi de bu gece bekliyorum. Gelin de bir Mardin derbisi görelim. Atlar ve Bıçaklar havada uçuşsun kazanan Mardin'in en iyi satranç oyuncusu olsun. :s
En iyisi olduğumu göstermek için maç yapmama gerek yok. Çitalar kaplumbağlarla yarışmaz.@Nigrum Cygnum @Rem ikinizi de bu gece bekliyorum. Gelin de bir Mardin derbisi görelim. Atlar ve Bıçaklar havada uçuşsun kazanan Mardin'in en iyi satranç oyuncusu olsun. :s
Heyecanla bekliyoruzBu akşam saat 22.00'da KorsanFan Mini Turnuvalarına yeniden başlıyoruz.
Gel gel. Herkes aşağı yukarı aynı seviyede zaten. Geçen @Ameonna da katıldı mesela kimse ezmedi gayet rahat oynadı. :sAtlar ve pusatlar diyecektin, lütfen :d Turnuva falan hiç katılmadım, hem çok paslandım, ezersiniz siz beni xP
Doğru söze ne denir. Mardin derbisi olursa benim de favorim sensin.En iyisi olduğumu göstermek için maç yapmama gerek yok. Çitalar kaplumbağlarla yarışmaz.
Stapp ve Yousef ayağını denk alsın geliyoruz :sHeyecanla bekliyoruz
Herkese söylemiyorsun değil mi bu laflarıDoğru söze ne denir. Mardin derbisi olursa benim de favorim sensin.
Övmedim ki seni. Nigrumu yenersin ama sonraki tur Pilavüstükuru-sama tarafından ikinci sayfaya yollanırsın :sHerkese söylemiyorsun değil mi bu lafları
Ben rem kadar kendime güvenmiyorum yalnız, kaplumbağa çita falan, ama hani Kaplumbağa olduğumu da düşünmüyorum :d Bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım, yenilirim ama olsundu. Lichess'tan oynuyorsunuz demi, hesap açmakla uğraşmayayım :TGel gel. Herkes aşağı yukarı aynı seviyede zaten. Geçen @Ameonna da katıldı mesela kimse ezmedi gayet rahat oynadı. :s
Doğru söze ne denir. Mardin derbisi olursa benim de favorim sensin.
Stapp ve Yousef ayağını denk alsın geliyoruz :s
Ben rem kadar kendime güvenmiyorum yalnız, kaplumbağa çita falan, ama hani Kaplumbağa olduğumu da düşünmüyorum :d Bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım, yenilirim ama olsundu. Lichess'tan oynuyorsunuz demi, hesap açmakla uğraşmayayım :T
Yok, hazırda kuzenin hesabı vardı. Onlan katılırım :THesap açma zorunluluğu var, turnuvalara başka şekilde katılamıyorsunuz. Lichess'in kuralı.