Gorsei ekibi 5 kişilik Luffy vs İme kesin zaten. geri kalan yaşanabilecek vs'ler tayfa içerisinde zoro. sanji. jinbe.franky. usoop şeklinde düşünüyorum. Şu aralar usoop bire kapışmalar pek yapmıyor ama yakın zamanda tekrar bire bir vs'ler başlar. Amiraller için. Fujitora- zoro. kizaru - sanji. ryogyu - jinbe olur. sanji vs kizaru olacağı çok net belli oldu. Egghead adasından sonra. Fujitora - zoro zemini de dressrosa adasında atılmıştı. ters köşe yapar mı emin değilim. Sanji hız ve fiziksel dayanıklılık olarak üst seviyede ama çok üstün bir haki kullanımı görmedik. Egghead adasında da kizaru'dan yüksek bir haki hamlesi görmedik. sanji'den açıkcası çok büyük bir haki beklemiyorum. sanji'de başka bir şey var. Neden bacakları yanabiliyor ve bu yanmaya dayanabiliyor (bedeni uyanmadan öncede garipti.) İkincisi haki kullanmadan nasıl bu kadar yüksek hızlara erişebiliyor. Moon walk kullanan rob lucci bile bu hıza ulaşamıyor yanından geçemiyor. ikincisi his algılama kuvveti neden haki kullanmamasına rağmen bu adar yüksek. Çünkü herkes sanji'ye ara ara şaşırıyor. Bazen luffy şaşırıyor. Bazen tayfadan biri şaşıyor. Bazen düşmanları şaşırıyor. Sanji benim gözümde judge vinsmoke arzu ettiği hatta arzu ettiği şeyleri bile aşan bir güce sahip. bu güç elbette muazzam seviyedeki bir haki ile karşılaştırılamaz ancak buna yaklaşan bir güç olduğunu düşünüyorum. Zıtlaşmalar devam eder. Zoro hakide ne kadar güçlenirse sanji fiziksel olarak o kadar güçlenecektir. Ve sürekli ulan bu sanji de haki kullansa diye bir soru işareti hep olacaktır. Aynı şey zoro içinde geçerli. Zoro bu kadar dayanıklı ve özellikli olsa üfff hakiyle coşar deriz. Zaten işin güzel kısmı da bu ya kim hangisinden üstün tahmin edemiyoruz. Haki kullanan zoro mu yoksa çok haki kullanmadan fiziksel güçlere sahip sanji mi?