Açsa da açmasa da Kizaru'yu geçecektir. Denklem yine oturur yerine.Yonko üstü bitirmesini bekliyorsun yani. Öyle bir şey olması için kral hakisi falan olması lazım. Bu şekilde çok zor.
Açsa da açmasa da Kizaru'yu geçecektir. Denklem yine oturur yerine.Yonko üstü bitirmesini bekliyorsun yani. Öyle bir şey olması için kral hakisi falan olması lazım. Bu şekilde çok zor.
Sanji vs Kizaru karşılaşması bekliyorsan o olmaz. Kizaru’nun Geçen Arkta savaştırıp finalde tekrar Hasır Şapkalara karşı ciddi savaşacağını düşünmüyorum. He ben Sağ Kolu dalgasına diyorum Kizaru’yu geçme ihtimali var ama Haki anlamda gelişmesi lazım. Amiral seviyesinin bir kaç tık altı bile çok iyi seviye zaten. Yonkolar hariç Amiral seviyelerinde olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez şu an hayatta olan.Kizaru'yu geçeceğine kesin gözle bakıyorum. Kizaru'da Amiral-Yonko hatta Yonko performansı gösteren bir karakter. Yonko veya Yonko+ olur.
Kizaru'yu geçeceği nereden kesin? Son dövüşünün Kizaru ile olacağını mı düşünüyorsun?Açsa da açmasa da Kizaru'yu geçecektir. Denklem yine oturur yerine.
Doğru, dövüşeceğine kesin gözüyle bakmıyorum zaten. Yetenek bakımından birbirlerine bu kadar çok benzeyen nadir karakterlerden ikisi de. Dövüşmese bile geçecektir. @KingSanji vs Kizaru karşılaşması bekliyorsan o olmaz. Kizaru’nun Geçen Arkta savaştırıp finalde tekrar Hasır Şapkalara karşı ciddi savaşacağını düşünmüyorum. He ben Sağ Kolu dalgasına diyorum Kizaru’yu geçme ihtimali var ama Haki anlamda gelişmesi lazım. Amiral seviyesinin bir kaç tık altı bile çok iyi seviye zaten. Yonkolar hariç Amiral seviyelerinde olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez şu an hayatta olan.
Bu dövüşü bekleyenler animenin bir tane açılışında bir kaç saniyelik kapışmasından bekliyor. Bir de sarı rengi var, tekme kullanıyor falan. Amirallerden Akainu dışında bizimkilerle dövüşen olmaz. En iyi ihtimal Goroseilerden birisiyle karşılaşır Sanji.Kizaru'yu geçeceği nereden kesin? Son dövüşünün Kizaru ile olacağını mı düşünüyorsun?
Egghead'de bir lazerini blokladı ama o kadar. Bence Zoro Nusjuro ile Sanji'de solucan olan Gorosei ile dövüşür.Bu dövüşü bekleyenler animenin bir tane açılışında bir kaç saniyelik kapışmasından bekliyor. Bir de sarı rengi var, tekme kullanıyor falan. Amirallerden Akainu dışında bizimkilerle dövüşen olmaz. En iyi ihtimal Goroseilerden birisiyle karşılaşır Sanji.
Fodder devler Mars’ın alevini kalkanla blokluyor, Sanji bir zahmet lazeri de bloklasın.Egghead'de bir lazerini blokladı ama o kadar. Bence Zoro Nusjuro ile Sanji'de solucan olan Gorosei ile dövüşür.
Bir zahmet bloklasın Kizaru falan artık eskisi kadar tehdit olmamalı canavar üçlüye.Fodder devler Mars’ın alevini kalkanla blokluyor, Sanji bir zahmet lazeri de bloklasın.
Zorocu olacak kadar düşmediğim takdirde herhangibir karakterci olabilirim sorun yok.Sen nasıl Amiralcisin usta? En kötü Yonko Amiral eşittir demen lazım. Daha çok Sanjicisin gibi. @Montana @William cutting