Atışmaların saçma olmasından bahsediyorum ya. Sırf atışıyorlar diye denklik olmaz. Aralarındaki güç farkı Shanks ve Buggy olacak demiyorum. İnsanlar güç farkı fazla diye yanlış anlıyor galiba bu atışma benzerliğini. Birazcık da tetiklemek için yazdım. Yoksa ilişkileri aynı değil tabi ki.William ciddi anlamda yazdıkça daha kötü duruma düşüyosun reis.Sen mangadan paneller atıp milleti göt eden bir adamdın.Ya Zou'da bile Luffy Sanji için ''sanji 2bin asker gücünde.'' dedikten sonra Zoro hemen atlayıp ''Ben de 3bin asker gücündeyim.'' diyen adam.
Ciddiyim bu forum beni mangaya tekrar başlattı şu an Skypiea'dayım.Lütfen sen de oku.Bu ikili arasındaki çatışmayı tekrar hatırlarsın.Kaldı ki O-toko bile kurtarılırken Sanji-Zoro arasında çekişme ve atışma rol oynadı.2 yıl sonra Sabaody'de ''Onu ikiye ayırdım.'' ''Hayır , ben onun boynunu kırdım.'' diye çekişen adamlar.
Ben demiyorum ki Sanji Zorodan güçlü.Ben Sanji ile Zoro'nun birbirine neredeyse eşit olduğunu savunuyorum.Hikayesel açıdan Zoro tabii ki de öndedir.Mecburi o zaten , Allah'ın emri.