Sanji, Marco civarına rüya aleminde bile gelemez
Sanji, Marco civarına rüya aleminde bile gelemez
Germadaki loserların yardımını almadan kaptanını kaçıramayan niji'den hız konusunda ayar yiyen adamla; Borsalino'nun hızına ayak uyduran bir adamı asla bir tutmam ki sanji en çok hızıyla ön plana çıkan bir karakterİttirme kaktirma şonen saçma güç eşikleri falan derken olur rahat ol.
Marcoda meyve var... Sanji başarısız bir deney...Germadaki loserların yardımını almadan kaptanını kaçıramayan niji'den hız konusunda ayar yiyen adamla; Borsalino'nun hızına ayak uyduran bir adamı asla Sanji ile bir tutmam ki sanji en çok hızıyla ön plana çıkan bir karakter
20li yaşlarından bahsetmiyorum.Kaşarlanmış hallerinden bahsediyorum.Germadaki loserların yardımını almadan kaptanını kaçıramayan niji'den hız konusunda ayar yiyen adamla; Borsalino'nun hızına ayak uyduran bir adamı asla bir tutmam ki sanji en çok hızıyla ön plana çıkan bir karakter
daha Timeskip olmayacak diye biliyorum yaşları ilerlemiş hallerini görsekte kısa vadeli olur bence20li yaşlarından bahsetmiyorum.Kaşarlanmış hallerinden bahsediyorum.
Öne piece burası.Her an her şey olabilir.daha Timeskip olmayacak diye biliyorum yaşları ilerlemiş hallerini görsekte kısa vadeli olur bence
öyle olursa olabilir ama yolculukları tamamalandığında sanmıyorum. neyse Kidd imparator seviyesi olsun yeterÖne piece burası.Her an her şey olabilir.
Kaidonun kafası o gemide sergileneceköyle olursa olabilir ama yolculukları tamamalandığında sanmıyorum. neyse Kidd imparator seviyesi olsun yeter