Keşke Sanji olsam
Keşke Sanji olsam
Benden büyük bir fansın kabul ediyorum.Keşke Sanji olsam
Selam reis, Sanji fanlığı konusunda namını çok duydum.Benden büyük bir fansın kabul ediyorum.
Benden büyük bir fansın kabul ediyorum.
Siz ikiniz aynı kafadansınız. Bir ara konuşmanız lazım.Selam reis, Sanji fanlığı konusunda namını çok duydum.
O Yamatoyu kendine aşık eder Sanji.Keşke Sanji olsam da tayfada Luffy,Zoro ve Yamato'yu Canavar Üçlü olarak görsem. (Tek görmek istediğim o değil tabi) ?
Oda yapmasada fanın biri Sanjinin geçmişe gittiği bir roman yazmış, roman Sanjinin Zoroyu öldürmesiyle başlıyor.Oda'dan daha çok seviyorum. Keşke Oda Zoro'ya gösterdiği sevginin yarısını bu abazaya gösterseydi.
Yazar olduğunu bilmiyordum reis şaşırtmaya devam ediyorsun.Oda yapmasada fanın biri Sanjinin geçmişe gittiği bir roman yazmış, roman Sanjinin Zoroyu öldürmesiyle başlıyor.
Yok ben yazmadım fan fiction Luffyi Karasakal yenince Sanji Zoroyu öldürüp geçmişe gidiyor etc.... Okumadım ben ama var bu hakkaten.Yazar olduğunu bilmiyordum reis şaşırtmaya devam ediyorsun.
Bence bi çay içsinlerSiz ikiniz aynı kafadansınız. Bir ara konuşmanız lazım.
Yalnız sanji fanları gerçektende two piece i okuyormuşYok ben yazmadım fan fiction Luffyi Karasakal yenince Sanji Zoroyu öldürüp geçmişe gidiyor etc.... Okumadım ben ama var bu hakkaten.
Aha buldum deniz şeytanı Sanji adıda.