Yav ben Zoronun örneğini görmezden gelmiyorum Zoro fanları asıl Sanjinin yıllardır verdiği emeği görmezden geliyorlar, Sanjinin kardeşleriyle aynı seviyeye gelmesi için 100 kat daha fazla çalışması gerektiğini mangaka açıkca belirtiyor ve Sanji bunu başarıyor. Siz sadece Zoronun ağırlık kaldırdığını görüyorsunuz ama Sanji hem yemek yapıp hem çalışıyor ama tabi mangaka buna dikkat çekmediği için farkedilmiyor. Dikkatle bakın Sanjinin ayaklarına bazı çizimlerde kasırga gibi hareket ediyor gemideyken işte bu Sanjinin antremanı ama o bunu kimsenin gözüne sokmuyor. Görünmezlik şeytan meyvesi gücü diyorsun ama G4 gibi güçlü haki saldırıları kullandırtan kılıca şeytan meyvesi gibi güçlü demiyorsun. Hem bu görünmezliğin Sanjinin enerjisi kullandığı bariz öyle bedaya ekmek yok.
Banyo işine gelince gençler anlamaz onu, şimdi kızlar zaten sokakta çıplak geziyor transparan taytlar felan sokağa çıkıyoruz eskinin magazin dergilerinimi okuyoruz belli değil. Eskiden kadınları bi hamamda çıplak görürdük şimdi buna gerek olmadığından işin romantizmi anlaşılamıyor.
Yanlış anlaşılmasın ben demiyorum gidelim kadınlar hamamını dikizleyelim diye ama eskiden bu erkeklerin bi fantezisiydi diyebilirim.
Sen iyi bi kardeşimize benziyorsun bence yol yakınken bu Zoro fanlığını bırak bak Sanji hem kadınlara elini kaldırmayan bir centilmendir gel sende ol Sanji fanı gitsin.