Genel kanı ne, Sanji seri sonunda bir amiral indirecek. Seri sonunda amiral değil de, şu amiral adaylarından birisini indirirse cidden buradaki sıkıntı Oda'da mı olacak? Adam şu karakter şu karakter gücüne gelecek diye bir söz vermedi, bu beklentilerin sorumlusu yazar değil.Sanji konusunda geçen de buna benzer bir şey yazmıştın galiba. Bu görüşe katılmıyorum. Zoro'yla kıyaslanıp kıyaslanmaması da değil mesele, Sanji kendisinden fazlaca beklenti duyulmasına sebebiyet verecek kadar seri içerisinde aksiyona girmiş öne çıkmış bir karakterdi. Mangakanın özellikle zaman atlaması sonrası karakteri geri plana atmasını "artık bir şeyler değişti demek ki" kafasıyla değil de "elbet vakti gelecek" diye değerlendiren insan çoktur. Kimseye böyle düşünüyor diye bir şeyleri yanlış değerlendirmiş demem. Buradaki tek sıkıntı mangakada.
Aksiyon konusuna gelirsek Sanji'nin en son teke tek, tamamlanan dövüşü 2007 senesinde oluyor, sene olmuş 2021, üzerinden 14 sene geçmiş. Luffy dışında hiçbir karakteri yeterince aksiyona soktuğunu düşünmüyorum. Zaman dilimine bakarsak da aksiyon olarak yetersiz kalıyor. Bakalım, bu arc bende Drake'le veya bir başka şekilde Queen'i yenmesini bekliyorum.