Lütfi çöp bayıltsın reis göz yaşı ile ışık hızında her yere yetişiyor djddjZihnen zayıflamış kadınları istismar hakisi geliştirmiş adam. Sen de bunu öv.
Lütfi çöp bayıltsın reis göz yaşı ile ışık hızında her yere yetişiyor djddjZihnen zayıflamış kadınları istismar hakisi geliştirmiş adam. Sen de bunu öv.
İzlemesi güzel olur.Sanji'ye layık görülmeyen Kizaru'yu Oda Zoro'ya da layık görmezse, hem kılıç kullanıyor hem de tekme atıyor diye son savaşta Zoro + Sanji vs Kizaru çizerse ne olur acaba?
O bile eskidi. Bakıyorsun Wano'nun en güzel kadınını kovalayan Kamozu'yu Lady Killer Zoro kurtarıyor.Lütfi çöp bayıltsın reis göz yaşı ile ışık hızında her yere yetişiyor djddj
Malum openingi çok izlemekten oluyor bunlar bırakırsan deliksiz uyku çekersin.Bugün mü dün mü tam hatırlamıyorum ama rüyamda Sanji, Kizaru’nun saldırısından sıyrılıyordu yani doğruluk payı var.
Bahane değil. Yalansa yalan de, Zoro adamın favori karakterlerinden birisi.Hayatımda bu kadar kötü bahane görmedim.
Yazar karakteri istediğimiz gibi çizmiyorsa diğer karakterleri kesin kayırmıştır. Kimse ''ulan acaba ben bu karaktere fazla mı değer biçtim, yanlış karakterlerle mi kıyas ediyorum'' demiyor. Sanji sevenler Zoro'yla kıyasla yaparsa üzülür, Zoro'yu da Luffy ile kıyaslayan üzülür, basit mantık aslında. xdHayatımda bu kadar kötü bahane görmedim.
Düşün öyle sapıksın ki istismar hakisi geliştiriyorsun. Sadece kasık kokusu alınca çalışıyor slfkhlshfLütfi çöp bayıltsın reis göz yaşı ile ışık hızında her yere yetişiyor djddj
Reis yorgun ya üstüne gitmeyin bu kadar Wano bitmeden göklerde göreceğiz Şanji yi sanki bu berbat arc da kimi iyi gösterdiler Big Mam bile rezil koca yonkou, Şanji sonradan açılıyor .O bile eskidi. Bakıyorsun Wano'nun en güzel kadınını kovalayan Kamozu'yu Lady Killer Zoro kurtarıyor.
Sanji o sırada napıyordu anca gitsin çicek toplasın. Eskiden olsa dünyanın öbür ucundan bu haykırışları duyar ve koşardı.
Sanjinin ezikliğinin Zoroyla ne alakası var? Kolerasyon mu var aralarında. Zoro ne kadar güçlüyse Sanji o kadar güç mü kaybediyor?Bahane değil. Yalansa yalan de, Zoro adamın favori karakterlerinden birisi.
Kafalara bak kafalara püüğğğDüşün öyle sapıksın ki istismar hakisi geliştiriyorsun. Sadece kasık kokusu alınca çalışıyor slfkhlshf