Çinli çıtı pıtı kız ile basketbolcu zenci aşkı gibi ya. Jinbei'nin gülüşe baksana ağzı kulaklarına varmışBence de sevmişlerse birbirlerini bize laf düşmez. Ben orada sanji'nin şanssızlığına vurgu yapmıştım.
Çinli çıtı pıtı kız ile basketbolcu zenci aşkı gibi ya. Jinbei'nin gülüşe baksana ağzı kulaklarına varmışBence de sevmişlerse birbirlerini bize laf düşmez. Ben orada sanji'nin şanssızlığına vurgu yapmıştım.
Bu geldi aklımaÇinli çıtı pıtı kız ile basketbolcu zenci aşkı gibi ya. Jinbei'nin gülüşe baksana ağzı kulaklarına varmış
Bn de bunun fotonun bir sonraki adımını biliyorum. Ama bu da gösterilmez ki. Sanji, Robin ile Jinbei'yi bu şekilde görse güç dengesi konusunu bir daha yapmayız. O power upla yonkou dönemini bitirirBu geldi aklıma
Her zaman mazlumun yanındayım diyorsun.Hepten Sanjici olma ama.Zararlı alışkanlık.
Sanji batan bir güneş, ben forumda çilekeş.Her zaman mazlumun yanındayım diyorsun.Hepten Sanjici olma ama.
Manitasını biliyor.Usopp'un manitasını bilse hatta görse nasıl tepki verirdi acaba?
Aslında Kaya'da tam Sanji'nin isteyeceği eş olur. East Blue'da küçük bir adada kültürlü, nazik, güzel genç bir hanfendiyle mütevazı bir yaşam...
Ama Sanji'nin çapı yetmez tabiki böyle bir şeye. Bazılarının hayali başkalarının gerçekleri...
Buradan da Usopp'un potansiyel eş adayı olarak Monster Trio'ya fark attığını bir kez daha hatırlayalım.
Ben şok! Oda sağolsun tayfa hiç kendi arasında boş zamanlarında birbirlerinin geçmişi hakkında konuşmadığı için bilmiyordur diye düşünmüştüm.Manitasını biliyor.
Balık canına susamış olmalı.Bence de sevmişlerse birbirlerini bize laf düşmez. Ben orada sanji'nin şanssızlığına vurgu yapmıştım.