Bu farklı bi şekilde usoppa güvendiği olarak da yorumlanabilirNamiyi Usopp'a emanet ederek aslında Nami'ye olan sevgisinin bittiği anlaşılan karakter.Ulti'yi gördükten hemen sonra hemide .
Bu farklı bi şekilde usoppa güvendiği olarak da yorumlanabilirNamiyi Usopp'a emanet ederek aslında Nami'ye olan sevgisinin bittiği anlaşılan karakter.Ulti'yi gördükten hemen sonra hemide .
Bence de sevmişlerse birbirlerini bize laf düşmez. Ben orada sanji'nin şanssızlığına vurgu yapmıştım.Jinbei kültürlü, centilmen de yakışıklılık da görecelidir. Robin he diyorsa bize de Jinbeiye enişte demek düşer.
Biliyorum sadece farklı bir bakış açısı sundum. Enies Lobby'de de Robin konusunda Usopp'a güvenmisti.Bu farklı bi şekilde usoppa güvendiği olarak da yorumlanabilir
Ulti'yi hâlâ kadın olarak görenler var ya. Düşmana kafa atarak gidiyor. Mahalledeki kavgacı erkeklerden beter beHiyori eğlenilecek, ulti evlenilecek kadındır.
Bence de sevmişlerse birbirlerini bize laf düşmez. Ben orada sanji'nin şanssızlığına vurgu yapmıştım.
Bu sefer sadece burun kanamasıyla kurtulamayacak.Yamatoyu görünce olacak kan kaybını merakla beklemekteyim
Yamato dan, Erkeğim lan ben ! Lafını duyar gibiyim.Yamatocum Lütfünün sol koluna yapmaz öyle şeyler
Acaba Sanji Yamato-kun diye mi seslenir aksi olursa sonu pek hayırlı değil idödşdösşfmYamato dan, Erkeğim lan ben ! Lafını duyar gibiyim. Jdhsgsgz