en kurtarırı bu gibi. öbür türlü suitle cidden cok kötü gözükecekŞu olsun be... Hadi be Oda sen yaparsın be. Son 1 iyilik yap Sanjiye...
en kurtarırı bu gibi. öbür türlü suitle cidden cok kötü gözükecekŞu olsun be... Hadi be Oda sen yaparsın be. Son 1 iyilik yap Sanjiye...
Gerçekten çok imkansız ama olsa efsane olurjackie chanin smokin filmi gibi yapıyorlarmış bir de :d
Okumamıştımm.
Takım elbise ve eldiven olarak tasarlamışlardır belki .
Ben anlamam spoiler yazıyor : ))Okumamıştımm.
Yok ya ne kusuru Okumayı planlıyorum zaten gaza geldim simdi. Sağ olasın DBen anlamam spoiler yazıyor : ))
Şaka bir yana kusuruma bakma anime bölümü dışında olur böyle şeyler : ))
Normalde zaten Germa 66'da yüzde maske yok. Dediğin gibi görünmezliği aktif ederken yüzüne yarı maske takabilir. Sırf görsellik olsun diye böyle bir şey yapılabilir. Ama sadece takım elbise ve eldiven olsa daha güzel olur. Belki Gözlük..Yok ya ne kusuru Okumayı planlıyorum zaten gaza geldim simdi. Sağ olasın D
Görunmezlik için yüzüne de bir parça gelebilir belki ama takıma nasıl bişi gider bilemedim.
Usop da da eldiven var ya olmasa destekler nitelikte olabilirmiş gerçekten
Takım elbise ve eldiven olarak tasarlamışlardır belki .
Brook'da da var. Zaten onlarda olmasa direk tamam bu iş derdik sanırım : ))Usop da da eldiven var ya olmasa destekler nitelikte olabilirmiş gerçekten
Ben nötr üm ama takım elbise gerçekten yakışıyor (dövüş sonrası kravatını çekip bollaştırması bile ayrı karizma )Brook'da da var. Zaten onlarda olmasa direk tamam bu iş derdik sanırım : ))
Yani olsa güzel olur ben baskın kıyafetini hiç sevmiyorum açıkçası. Eski günlerdeki gibi daha çok takım elbiseli görelim yeter : ))