Senin avatarını ben hâlâ boşluk olarak görüyorum bazenİçince itmiyor virüsü sürünce itiyor kardeşim.
Senin avatarını ben hâlâ boşluk olarak görüyorum bazenİçince itmiyor virüsü sürünce itiyor kardeşim.
Aynen ya.Sanjinin o takım elbisesi ile yaptığı dövüşlerdeki karizmasını aldı elimizden. Hiç bir ekipman ile dövüşmeyen cool bir karakterdi Sanji...
Edit: Görünmezliği nasıl verdi anlamadım. Büyük iyilik Sanji için...
Usopp ile Franky'nin suiti kurcalayıp takım elbiseye çevirmeleri yok mu peki.
Animede uçmasına şaşırmaları abartı olmuş. Sanki hiç yapmadığı bir şey : ))Büyük bi şov ile adamın uçmayı öğrendiğini gösteren Oda, P.up olarak uçma özelliği veren bir kıyafet giydiren de Oda... Adam baya baya Sanjiden nefret ediyor.
Biri kafasına silah bile dayamış olabilir... Şaşırtıyor bazen...Aynen ya.
Ama o yeteneği de tayfanın ana savaş gücünden olduğu için vermiştir. Her türlü güç, yetenek lazım tayfaya çünkü. Muhtemelen de ağlaya ağlaya verdi zaten.
Zaten olan bir şeyi tekrar vermesi çok saçma. Adamın uçması yalan oldu.Animede uçmasına şaşırmaları abartı olmuş. Sanki hiç yapmadığı bir şey : ))
Takım elbise ve eldiven olarak tasarlamışlardır belki .
Boşlukta bir şeyi görmekten iyidir bazı ateşli muz severler gibi :ddSenin avatarını ben hâlâ boşluk olarak görüyorum bazen
Şu olsun be... Hadi be Oda sen yaparsın be. Son 1 iyilik yap Sanjiye...jackie chanin smokin filmi gibi yapıyorlarmış bir de :d