Zoro'nun bir olayı olmayacak. Hiçten gelmiş hiç biri işteSanji'ye kızsam da, hikayesi güzel. Kaliteli bir iş çıkardı Oda. Darısı Zoro'ya.
Zoro'nun bir olayı olmayacak. Hiçten gelmiş hiç biri işteSanji'ye kızsam da, hikayesi güzel. Kaliteli bir iş çıkardı Oda. Darısı Zoro'ya.
Ne bu şimdi, kışkırtma mı?Zoro'nun bir olayı olmayacak. Hiçten gelmiş hiç biri işte
Yok la bu daha güzel olabilir aslında. Yok şunun oğlu, yok bunun oğlu yerine sokakta büyümüş bir çocuk daha ilgi çekici geliyor bana.Ne bu şimdi, kışkırtma mı?
Boş ver, zaten köpekten kaçıyor. :/ xdSanji'ye kızsam da, hikayesi güzel. Kaliteli bir iş çıkardı Oda. Darısı Zoro'ya.
Sonuçta bir anne babası var. Onları göstersin yani. Zaten çocuk belli ki evinde büyüyememiş. Dojolarda yatıp kalkmış.Yok la bu daha güzel olabilir aslında. Yok şunun oğlu, yok bunun oğlu yerine sokakta büyümüş bir çocuk daha ilgi çekici geliyor bana.
Zoro olsa, köpek ondan kaçardı. Reis.Boş ver, zaten köpekten kaçıyor. :/ xd
Babası rezilin tekiydi. İçip içip karısını dövüyordu. Her gece dhfjfjdjdkSonuçta bir anne babası var. Onları göstersin yani. Zaten çocuk belli ki evinde büyüyememiş. Dojolarda yatıp kalkmış.
Babası rezilin tekiydi. İçip içip karısını dövüyordu. Her gece dhfjfjdjdk
Adam her yerde kendinden söz ettirecek kadar o mey gat!! bir şeyse bizim suçumuz ne
Neyse, şimdi '''Sanji konusunda da Zoro konuşuluyor,'' diye linç yemeyelim.
Zoro'yu sevmek suçsa, bana müebbet verin!Adam her yerde kendinden söz ettirecek kadar o mey gat!! bir şeyse bizim suçumuz ne