Vine- Smoke göndermesi değil miydi? İlk gözüktüğü sahne falan. Ötesi de mi varmış?Vinsmoke ne anlama geliyor, bilen var mı?
Şarap ve sigara isimlerin birleşimi olması gerekiyor.Vinsmoke ne anlama geliyor, bilen var mı?
Sağol. Smoke zaten belliydi de Vinsmoke nasıl bir isim diye sorayım dedim.Şarap ve sigara isimlerin birleşimi olması getekiyor.
Zamanı gelince anlarsın sen de Cıhrolo'm.Hadi oradan.
Güzel yakalamışsın. Sanji kurtar beni baba diye ağladığı anları düşünmüştür.
@Historia cık cık cık bu paylaşımı sen yapmalıydın : ))
Ah be kıymetli dostlarım ben zamanında çok uğraştım...Aynısını ben düşündüm. @Historia Sen bulmalıydın bunu. =)
Aslında sanji’nin meyvesiz ve ekipmansız halde bile, zoro gibi bir canavara yetişebiliyor olması(2y öncesi tabi ) sanji’yi sanji yapan şeydi.Mera mera no mi'nin gücüne ihtiyaç duyuyordu. Ve inanıyorum ki Ace-san kadar o meyvenin gücünü gösterebilirdi. Hala bir meyve yemek için geç değil.
Atlama sonrası özellikle WCI'de Sanji'yi çok zor durumlara soktu yazar ve anca geçen sene ufak bir power up alabildi.Aslında sanji’nin meyvesiz ve ekipmansız halde bile, zoro gibi bir canavara yetişebiliyor olması(2y öncesi tabi ) sanji’yi sanji yapan şeydi.
Keşke oda birazcık mizah kasmak yerine, şu karaktere düzgün bir eğitimci bulsaydı.
Bence de meyvesiz ve ekipmansız güçlenmeli. Ama öyle nereye kadar gider bilmiyorum.