Diğer kılıçları ile de keser merak etme. Adamın potansiyeli belli. Luffy nasıl gelişiyorsa, Zoro da gelişiyor. Sen şimdiden kendini Zoro kılıç sayesinde kestiye hazırlıyorsun. Ama Zoro tek kılıç kullanıcısı değil. Eğer kılıç kesiyorsa o zaman alsaydı biri eline yarsaydı Kaido’yu. Neden Zoro’ya bırakıyorlar kılıcı? Ben kaçamak cevap vermiyorum. Lafın gelişi diyorum gerekirse keser diye. Zaten hepimiz biliyoruz ki Kaido’ya varını yoğunu koyacak herkes. Ve Zoro Ashura açacak muhtemelen. Ashura da kaç kılıç olduğuda malum. Zoro’nun kendi potansiyeli her türlü muhteşem bundan şüphem yok
Luffy’nin g.tü kim kurtarıyor? Bu doğru bir örnek değil o yüzden.
Sanji’nin kadınlara vurmamasıyla, Zoro’nun o an millete saldırmasının ne gibi benzerliği var? Sanji kendi ideali uğruna yapıyor bunu. Zoro’nun ideali intikam almak mı? Zoro onu da düşünmüştür merak etme. Tayfanın orada olduğunu Düşünmese, Franky’lere bunlar sizin demez.
Sen bir yerde çalışırken ve iş saatleri içindeyken kimden izin istemek zorundasın? Patronundan değil mi? Kafana göre çık git bakalım ne olur? Tabi ki de kaptanı diye soracaklar. Luffy’nin ailesinin canı can da olayını da anlayamadım. Luffy ne zaman kendi ailesi için savaşırken, diğerlerine hayır sizinkiler için dövüşmem demiş. Böyle bir şeyin var olmuşluğu yok mangada?