Dof'u yenecek olan Luffy, Smoker'ı ancak ölümüne dövüşürse mi yenebilir yani?Dof bu adama tek atmadi mi? Atti. Luffy şimdi kiminle vs aticak? Dof ile. Bilmem anlatabildim mi
Dof'u yenecek olan Luffy, Smoker'ı ancak ölümüne dövüşürse mi yenebilir yani?Dof bu adama tek atmadi mi? Atti. Luffy şimdi kiminle vs aticak? Dof ile. Bilmem anlatabildim mi
2 yıl öncesi için konuşuyor olsaydık sana hak verirdim. Hatta Smoker rahat yenerdi Luffy'i. Ama şuan aralarındaki fark oldukça açıldı Luffy'nin haki öğrenmesi sebebiyle. Smoker'ın 2 yılda pek yeni teknik geliştirdiğini söyleyemeyiz. Luffy'e karşı üstün olma sebebi Logia olmasıydı ama artık bu bir sorun değil Luffy için.Düşündüğümü söyledim. Luffy avında bir Smoker var. Smoker'ı küçümsemiyorum. Luffy ile başa baş gideceklerini düşünüyorum.
Luffy ile başbaşa gitmeleri olanaklar arasında bile değil, şu anda bile Luffy'nin fersah fersah gerisindeyken, onu yakalaması aşırı gereksiz ve saçma olur. Luffy ile şu anda karşılaşsa eşşek sudan gelinceye kadar dayak yer.Düşündüğümü söyledim. Luffy avında bir Smoker var. Smoker'ı küçümsemiyorum. Luffy ile başa baş gideceklerini düşünüyorum.
Ölümüne olmasa bile kolay yenemez. Evet Luffy yener ama kolay olmaz. Bir de Luffy'nin Dof gibi bir adamı yenecek olması çok saçma. Neyse bunu burdan konuşup konuyu baltalamaya gerek yok.Dof'u yenecek olan Luffy, Smoker'ı ancak ölümüne dövüşürse mi yenebilir yani?
2 yıl önce Smoker güçlü değildi, Luffy dokunamadığı için yenemiyordu, dokunabilse eşek sudan gelene kadar döverdi Smoker'ı. 2 yıl içinde Luffy aşmış gitmiş, Smoker az biraz haki öğrenmiş, Luffy terlemez bile yenerken.Şimdi şöyle bir şey var forum ahalisinde. Bir karşılaşma olunca illa bir taraf olur ama kazanan net olacak diye bir şey yok ki. Bu karşılaşmalar seride gördüğümüz bir WB vs Ace gibi değil ki. Şimdi Luffy ile neredeyse eşit görülen Law zar zor yenemedi mi Smoker'ı? Tamam yendi ama yenilme ihtimali yok muydu yani? Ben de diyorum ki Smoker Luffy ile karşılaşsa Luffy iki yumruk atıp halledecek mi Smoker'ı? Öyle olsaydı Luffy'nin şimdiye kadar ilerlemesi bize abes kaçmaz mıydı? Luffy buraya kadar nasıl gelmiş acaba? Her geçeni rahatça devirip mi gelmiş? Lütfen her karşılaşma anketinde aynı şeyleri görmeyelim. Luffy vs Doflamingo. Luffy yener diyen Luffy iki üç tane vurur da hemencecik yener diye mi Luffy'e oy veriyor ya da Dof Luffy'i hemen tekler diye mi Dof oy alıyor?
Ha derseniz ki bak bu adam dünyanın en iyi kılıç ustası. Yenilmez yani yenilmesi abes kaçar şimdi ve ya bu adam denizin en güçlü 4 korsanından biri nasıl yenilir ve ya denizcilerin sahip olduğu en iyi askeri birliği devirdi mi bu adam şimdi vesaire. Bak bu mantıklı olur. Bunlar favoridir mantıklıdır. Ama birbirine yakın bulduğumuz karakterlerde yapmayalım bunu lütfen. Smoker Luffy'i kaç kere sıkıştırdı. Tamam Luffy 2 yıl sonra çok güçlendi de Smoker zaten güçlüydü üstüne kendini geliştirmiş. Karşılaşsalar Luffy döver mi döver ama Smoker da döver mi döver bence.
Tekrar oku bence mangayı. :/ Basbayağı hız + b. haki ile ağlattı Vergo'yu Smoker, ikisi de hasar aldı ve olay çok uzayacakken kalbi alabilmek için numara yaptı Smoker, sanki bilmiyormuş gibi yazıyorsun ya, öldürüyorsun beni.2 yıl önce Smoker güçlü değildi, Luffy dokunamadığı için yenemiyordu, dokunabilse eşek sudan gelene kadar döverdi Smoker'ı. 2 yıl içinde Luffy aşmış gitmiş, Smoker az biraz haki öğrenmiş, Luffy terlemez bile yenerken.
Birde şu açıdan bakabilirsin, Smoker Vergo'dan meydan dayağı yedi, kazanmak için şansı bile olmadı, şimdi Luffy bir Vergo etmez mi diyorsun sen..?