2015 konusu ?Sanji tekme atmayacaksa zor bir dövüş olur gibi.
Eee?2015 konusu ?
Serinin şu noktasında konuşmanın pek manası yok diyorum. Dressrosa sezonu için, açılması makul bir 'vs' şuan Sanji çok kolay yener.
Konuşmanın manası yok diyip çok kolay yener demen ilginç. Ayrıca karşıt fikirler de epey fazla, bir önceki sayfayı okuduğunda görürsün.Serinin şu noktasında konuşmanın pek manası yok diyorum. Dressrosa sezonu için, açılması makul bir 'vs' şuan Sanji çok kolay yener.
Çok rahat yener dediğim için zaten konuşmanın manası yok demem mantıklı nasıl ilginç ? Arada kıyaslanabilecek bir yakınlık veya tartışılacak bir durum olmadığı için Sanji kolay yener diyorum. Bir arka sayfadakilerin yaptığı tek şey boş geyik. Hiçbiri öyle düşünmüyor.Konuşmanın manası yok diyip çok kolay yener demen ilginç. Ayrıca karşıt fikirler de epey fazla, bir önceki sayfayı okuduğunda görürsün.
Kyros'da Haki yok diye biliyorum. (Vivre Card'da falan da açıklanmadı.)Konuşmanın manası yok diyip çok kolay yener demen ilginç. Ayrıca karşıt fikirler de epey fazla, bir önceki sayfayı okuduğunda görürsün.
Geyik olduğunu düşünmüyorum Tiksav'cım, ayrıca bırak insanlar istediğini tartışsın. Çok rahatsız oluyorsan moderatör ile konuşup konunun kilitlenmesini iste.Çok rahat yener dediğim için zaten konuşmanın manası yok demem mantıklı nasıl ilginç ? Arada kıyaslanabilecek bir yakınlık veya tartışılacak bir durum olmadığı için Sanji kolay yener diyorum. Bir arka sayfadakilerin yaptığı tek şey boş geyik. Hiçbiri öyle düşünmüyor.
Var mı yok mu bilemem, zaten Sanji döver diyorum ben.Kyros'da Haki yok diye biliyorum. (Vivre Card'da falanda açıklanmadı.)