Madem yönetici yeniyordu neredeydi mangaka henüz yetersiz diye resmen kaçırdı adamı.her arc trio hallediyordu ama başkasına bıraktı.yönetici alan adamlar çok güçlü ve law hariç güçleri birbirine yakın.
Öyle anlattığın gibi bişey yok, yönetici yenerdi Sanji, Bazı şeylere fazla takılıyorsunuz.
(Vergo meselesi)
Örnek=Blueno vagonları tutarken Sanji'nin vurdukları pek işlememişti mesela ama sonra Blu'dan kat kat güçlü olan adamı iki dakikalık yaptı.
Sanji çok özel bi güce sahip ben şimdiye kadar neden böyle güçlü diye düşünüyordum ki açıklandı, Adam efsane bi aileden geliyor.
Yani bundan 700 bölüm önce geçen olaya bakıp Sanji yapamadı Kyros yaptı demek pek mantıklı gelmiyor bana.Sanji Dj açabildiği zaman suyun altında bi balık adama denk gelse yenemeyecek mi yani ? Kyros Oda'nın klasik abartıp patlattığı karekterlerden biri tıpkı kafası yalama dede gibi, böyle karekterler ortaya çıkar, manga sayısına göre yorum atan kişiler aha bu karekter şunlardan şunlardan da güçlüdür muhabeti dönderirler sonra patlar giderler.