Sanji ve Zoro'nun ilk ciddi dövüşlerinde Jinbei'yi yenebilecek güçte olduklarını göreceğiz. Zaten Zoro'yu görmesek bile belli de Sanji'yi Görelim bakalım.
Ace'nin çaylak hali dediğin haline shichibukai teklifi gelmiş ve WB'den tayfama katıl oğlum ol gibi bir teklif gelmiş. Shanks adam yerine koymuş ciddiye almış. Her çaylak 30 milyonluk Luffy değil ki Kid bile bir çaylak. Luffy yeni yeni çaylaklıktan çıktı. Oda bence ödül olarak çok açık bir şekilde Luffy'nin hala Ace seviyesi olmadığını da gösterdi. Bence çaylak Ace Sanjiyi 1 saatte alırAce örneği veriyorsunuzda Jinbei Çağlak Ace ile başa baş mücadele etmiş. Bizim gördüğümüz Ace ile değil. Şuan gördüğümüz kadarıyla Jinbei alır ama kısa bir süre sonra Sanji alır deriz.
Aynen Ace o haliyle Sanjiyi yener.Ace'nin çaylak hali dediğin haline shichibukai teklifi gelmiş ve WB'den tayfama katıl oğlum ol gibi bir teklif gelmiş. Shanks adam yerine koymuş ciddiye almış. Her çaylak 30 milyonluk Luffy değil ki Kid bile bir çaylak. Luffy yeni yeni çaylaklıktan çıktı. Oda bence ödül olarak çok açık bir şekilde Luffy'nin hala Ace seviyesi olmadığını da gösterdi. Bence çaylak Ace Sanjiyi 1 saatte alır
Bunu ben mi yazmışım la. Kendimden beklemezdimŞaka mısınız be. Sanjiyi jinbei düzeyine getiren adamlar var. Jinbei ki lav avuvlamis ace ile 5 gün dönüşmüş adam. Acaba Sanji ace ten kaç saniyede tek yerdi. Fanligin bu kadarı akıllara zarar. Jinbei yi tayfa dan Luffy hariç kimse yenemez
Bir zamanlar mantıklı adammışsın.Kazadan sonra seni kaybettik sanırım.Bunu ben mi yazmışım la. Kendimden beklemezdim