Chinjao>Sanji mi o zamanKral hakisi olan karakterler seviye olarak diğerlerinden daha önde seride.O yüzden Doffy
Chinjao>Sanji mi o zamanKral hakisi olan karakterler seviye olarak diğerlerinden daha önde seride.O yüzden Doffy
Ha Doffy ha Chinjao diyosun yaniChinjao>Sanji mi o zaman
Genç garpla rakipti o adam. Bence de bu dövüşü sanji alır ama Kral hakisinin verdiği fark net.Chinjao>Sanji mi o zaman
Doflamingo muhtemelen Sanji’ye doğru dürüst hasar bırakamayacağından böyle bir sonuç görürüz.Sanji alt zorlukta neyi alıyor ya
Genç garpa antrenmandı o adamGenç garpla rakipti o adam.
Defalarca dövüştüler zamanında. En son antrenman yaptı, kendini geliştirdi öyle yendi garp. O kafayı aşamıyordu önceden.Genç garpa antrenmandı o adam
Defalarca dövüştükleri mangada geçiyorsa Garp'ı niye övüyor insanlar, öyle bir şey varmıydı gerçektenDefalarca dövüştüler zamanında. En son antrenman yaptı, kendini geliştirdi öyle yendi garp. O kafayı aşamıyordu önceden.
Yenmek için illa kafasına vurmak gerekmiyor :d Garp en güçlü yerini aşmak istiyor... Ama doğru daha önce yapamadığından 8 dağ yıkmıştır :dDefalarca dövüştüler zamanında. En son antrenman yaptı, kendini geliştirdi öyle yendi garp. O kafayı aşamıyordu önceden.
Defalarca dövüştükleri mangada geçiyorsa Garp'ı niye övüyor insanlar, öyle bir şey varmıydı gerçekten
Garp o güne hazırlanmıştı orasını hatırlıyorum ama aklımda net bir şekilde daha önce kapıştıkları yoktu zaten olsaydı iyi dalga geçerdim
ilk karşılaşmalarıymış gibi konuşmuyorlar hiç. Garp yumruğuyla bilinirken qinjao kafasıyla biliniyor. Bu çarpışmayı daha önce de yapmışlar gibi anladım ben. Garp bugüne hazırladım kendimi diyor.
“Today is the day” demesinden çıkardım ben bunu.