Ahh sen ve şu pembe hayallerin..Ben Zoro'yu listeye koymadım, Marco'ya üstün gelir şuanda. Sanji'de İfrit'i uzun süre kullandığında geçer Marco'yu. Sonraki arca Sanji=Zoro olarak başlarlar yine.
Burgess cracker’in bi tane askerini yenemez.Herkes bir sıralama yazmış. Benim için de böyle.
Beckman 102
Marco 102
Kata 100
Shiryuu 99
Zoro 99
Roo 98
King 97
Sanji 97
Burgess 96
Yasopp 96
Queen 95
Jack 95
Jozu 93
Cracker 92
Smoothie 92
Burgess muhtemelen bizim tayfanın güçsüzleriyle savaşacakBurgess cracker’in bi tane askerini yenemez.
Burgess'in Sabo tarafından hallaç pamuğuna çevirilmesi bütün olayını bitirdi. Shiryu sonrası Burgess'in en güçlü olma düşüncesi bana geçmiyor hiç.Burgess muhtemelen bizim tayfanın güçsüzleriyle savaşacak
En güçlüler Impel Down azmanları hepsi Ivankovdan yüksek seviyeye kapatılmışBurgess'in Sabo tarafından hallaç pamuğuna çevirilmesi bütün olayını bitirdi. Shiryu sonrası Burgess'in en güçlü olma düşüncesi bana geçmiyor hiç.
Ben de öyle düşünüyorum. Avalo Pizarro imaj olarak 3.gelir gibi gözüküyor fakat ne denli meyve yiyecekleri de önemli bu adamların.En güçlüler Impel Down azmanları hepsi Ivankovdan yüksek seviyeye kapatılmış
Devon Mistik zoan yemiş.. seride düşük seviye bir tane mistik zoan görmedik Logiada bile tırtlar var, Kar, duman, çamur gibi tırt derken ortalama işteBen de öyle düşünüyorum. Avalo Pizarro imaj olarak 3.gelir gibi gözüküyor fakat ne denli meyve yiyecekleri de önemli bu adamların.