DOF ayağa düşmüş.
@Sir Crocodile Kata Dof'a ne yapar 1v1 dövüşte anlatsana şu abiyeNoldu baktın Kata’da iş yok Sir Crocodile ile ittifak kurup Crocoya mı bel bağladın bana karşı. Croco hakkındaki yorumlarım @Sir Crocodile özelinde sadece onla tartışırım beni soğutmuştu çünkü karşılığını verip beni eğlendirsin bari.
Wano’ya gelene kadar hangi karakter eklemiş.Bu savaşta kullanmadıkları anlamına gelmiyor manga bilgilerini gözden geçir daha fazla tartışamayacağım boş bir tartışma oluyor bu konu.
Ona ne anlatayım ki? Bu zamana kadar o kadar şey anlattım bir tanesini anlamak istemedi... @Millennium Wizard 'a sorsak ''Kata'yı parazit ile oynatır'' der kesin.@Sir Crocodile Kata Dof'a ne yapar 1v1 dövüşte anlatsana şu abiye
Saldırılarına kral haki eklemek ve savaşta kral haki kullanmak farklı şeyler kaç kere tekrarlatıyorsunuz bana. :SEn güçlüler kullanıyor diyor Kaido. Doff mu saldırılarına kral haki ekleyecek güleyim de boşuna gitmesin puhahahah.. Doff saldırılarına kral haki eklesin buradaki dofçulara bir yemek sözüm olsun. Kf Buluşması falan olursa, en kral yere gideriz
Olsun ben yine de yemek söylerim.Saldırılarına kral haki eklemek ve savaşta kral haki kullanmak farklı şeyler kaç kere tekrarlatıyorsunuz bana. :S
Kata Queen'i h.haki patlatarak yener anca diyor.Dünyada şuna inanan 1000 kişi çıkmaz milyonlar arasından MW reis yapıyor şovunuOna ne anlatayım ki? Bu zamana kadar o kadar şey anlattım bir tanesini anlamak istemedi... @Millennium Wizard 'a sorsak ''Kata'yı parazit ile oynatır'' der kesin.