Saitama 24 Tem 2018 #22 Sanji kral adamdı da, şu sahnelerin bende yarattığı etkileri silip attı Oda sağolsun. Dilini dışarı sarkıtıp, gözleri kalp şeklinde etrafta dolaşırken sevemiyorum.
Sanji kral adamdı da, şu sahnelerin bende yarattığı etkileri silip attı Oda sağolsun. Dilini dışarı sarkıtıp, gözleri kalp şeklinde etrafta dolaşırken sevemiyorum.
Alcatraz 24 Tem 2018 #23 Ellerine sağlık. Usopp'u Enelden kurtardığı sahnede tüylerim diken diken olmuştu.
Monet 24 Tem 2018 #24 Güzel konu, güncel sığır Sanji’nin eski sahnelerini görüp bir iç çektim. J-Who the hell are you!!! S-Hunter! S-Get ready to cry! Jyabura dövüşüne girişi ve Enel’e ayarı mükemmeldi. O boyutta bir karizmayı hiç bir zaman yakalayamadı tekrar.
Güzel konu, güncel sığır Sanji’nin eski sahnelerini görüp bir iç çektim. J-Who the hell are you!!! S-Hunter! S-Get ready to cry! Jyabura dövüşüne girişi ve Enel’e ayarı mükemmeldi. O boyutta bir karizmayı hiç bir zaman yakalayamadı tekrar.
Densetsu no Samurai 24 Tem 2018 #26 Artık bunları bir daha göremeyeceksiniz. Nostalji oldu bunlar nostaljiiii
Kuroro 24 Tem 2018 #27 Densetsu no Samurai dedi ki: Artık bunları bir daha göremeyeceksiniz. Nostalji oldu bunlar nostaljiiii Genişletmek için tıkla ... Niyeymiş?
Densetsu no Samurai dedi ki: Artık bunları bir daha göremeyeceksiniz. Nostalji oldu bunlar nostaljiiii Genişletmek için tıkla ... Niyeymiş?
Densetsu no Samurai 24 Tem 2018 #28 Kuroro dedi ki: Niyeymiş? Genişletmek için tıkla ... Niyesi mi kaldı ? Ph'den sonra Sanji yok
Nigrum Cygnum 24 Tem 2018 #29 Güzel olmuş,zihnine sağlık. Aslında burdan bakınca iyi karaktermiş Sanji :T
Kuroro 24 Tem 2018 #30 Densetsu no Samurai dedi ki: Niyesi mi kaldı ? Ph'den sonra Sanji yok Genişletmek için tıkla ... Tek eksiği sağlam bir dövüş bence. Başka bir sorun göremiyorum.
Densetsu no Samurai dedi ki: Niyesi mi kaldı ? Ph'den sonra Sanji yok Genişletmek için tıkla ... Tek eksiği sağlam bir dövüş bence. Başka bir sorun göremiyorum.