Bu konunun sadece başlığı bile beni üzüyor
Tayfa nasıl bu kadar hızlı güçlendi sanıyorsun? Hepsi sanji'nin yemekleri sayesinde.Bu çocuk 2 yıl boyunca tarif eğitimi almayacak mıydı ?
O tarifleri düğün yemeğine mi saklıyor
Sevdiği karakteri sorgulamayan tam iman etmiş sayılmaz Wilyaam!Geçen bir eski konuya bakarken... xd
xxx capori ifşaxxx
[Spoiler] - 955 Spoiler Yorumları
Enma - Cehennem Kitetsu - İblis Zoro - Cehennem İblisi Lakaplar çoğu kez fiziksel ayrımlarla oluşuyor. Göz veya samuray gibi şeyler bekliyorum. Şeytan göz uygundur.www.korsanfan.com
İçeride kriptocu Caporiler, yubahsiriler... Resimlerin de bazıları gitmiş. global'de imgur v.b düşman çok.Sevdiği karakteri sorgulamayan tam iman etmiş sayılmaz Wilyaam!
ulan capori snskldmdkdld
Yuba eski fan ya. Evinde posteri olduğunu düşünüyorum.İçeride kriptocu Caporiler, yubahsiriler... Resimlerin de bazıları gitmiş. global'de imgur v.b düşman çok.
Sen lütfü fanlarına ne demek istiyorsunSevdiği karakteri sorgulamayan tam iman etmiş sayılmaz Wilyaam!
ulan capori snskldmdkdld
Sanji'nin düğünü diye muhteşem bir fanfic yazarak, Oda'ya esin kaynağı olmuş birisi @Yubashiri-sama ...Yuba eski fan ya. Evinde posteri olduğunu düşünüyorum.